ναι το χω αυτο με τα νικς
ε βασικα εδω θα το αναλυσουμε περι συνθηκων...;
Printable View
ναι το χω αυτο με τα νικς
ε βασικα εδω θα το αναλυσουμε περι συνθηκων...;
σε ενοχλει?ρωτησα, αφου το θεωρω σχετικο με το θεμα....
σκεψου για τεβε ικα νοικι εφορια και νομιζω θα σου κοπει καθε ορεξη :)
μπα απλως οταν με πιανει αναλογη διαθεση -σημερα ειμαι πιο νορμαλ ως προς την μηδενιστικη πλευρα του πραγματος- προσπαθω να εστιαζω στη γελοια πλευρα της εκτονωσεως των ορμεμφυτων και του \"ωραιου\" φυλου και ερχομαι στα ισα μου :D
φιλε μου η σεξουαλικη διαθεση ειναι βιολογικη αναγκη.Οπως και η αναγκη για τροφη.Προερχεται απο το σωμα μας και ειναι κατι το απολυτα φυσιολογικο.Για την ικανοποιηση αυτης της αναγκης απαιτειται και η συνηπαρξη με το \"ωραιο\" φυλο με το οποιο πολλες φορες εχουμε διαφορετικες αποψεις σε παρα πολλα θεματα και τελευταια εχει καβαλησει και λιγο το καλαμι.Αλλα μεσα σε αυτη την μαζα των γυναικων υπαρχουν και γυναικες που εχουν λογικη και ειναι συζητησιμες,εξυπνες,ισως οχι τοσο ομορφες που μπορεις να κανεις κατι σοβαρο.Οπως και πολλες αλλες κατηγοριες για κατι λιγοτερο σοβαρο.Ειναι και τι ψαχνει ο καθενας.Το ερωτημα ειναι τι θελεις εσυ και ποσο εισαι και εσυ διατεθειμενος να συμβιβαστεις.Γιατι για να λεμε και την αληθεια και το αντρικο φυλο ψαχνει την μις κοσμος με μυαλο αινσταιν.Και βεβαια ο παραγοντας τυχη ;) και το σωστο timing
Και την μις κοσμος να θελατε δεν θα της αρκουσε μονο ενας.Και μεις οι γυναικες ψαχνουμε τον πεδαρο με το μυαλο ξυραφι αλλα το μυαλο σπανιζει στο αντρικο φυλο.....λολ
το ξερουμε ;) εμεις εχουμε και δυο μυαλα βλεπεις ;)Quote:
Originally posted by maria...
Και την μις κοσμος να θελατε δεν θα της αρκουσε μονο ενας.Και μεις οι γυναικες ψαχνουμε τον πεδαρο με το μυαλο ξυραφι αλλα το μυαλο σπανιζει στο αντρικο φυλο.....λολ
ναι στα οποια το κατω το χρησιμοποιητε συχνοτερα χοχο
ε δεν ειναι και ολοι ετσι :)
αντε πεισε το lumpen και κατα βαθος νεοσυντηρητικο κατιναριο με τις οδηγιες lifestyle του COSMOPOUTAN για ευαγγελιο γι αυτο που το χουν αναγαγει σε κοινωνικη καταξιωσηQuote:
Originally posted by Empneustns
φιλε μου η σεξουαλικη διαθεση ειναι βιολογικη αναγκη.Οπως και η αναγκη για τροφη.Προερχεται απο το σωμα μας και ειναι κατι το απολυτα φυσιολογικο.
ναι δεκτονQuote:
Για την ικανοποιηση αυτης της αναγκης απαιτειται και η συνηπαρξη με το \"ωραιο\" φυλο με το οποιο πολλες φορες εχουμε διαφορετικες αποψεις σε παρα πολλα θεματα και τελευταια εχει καβαλησει και λιγο το καλαμι.
προφανεςQuote:
Αλλα μεσα σε αυτη την μαζα των γυναικων υπαρχουν και γυναικες που εχουν λογικη και ειναι συζητησιμες,εξυπνες,ισως οχι τοσο ομορφες που μπορεις να κανεις κατι σοβαρο.Οπως και πολλες αλλες κατηγοριες για κατι λιγοτερο σοβαρο.Ειναι και τι ψαχνει ο καθενας.
οχι ποτε δεν ζητησα κατι τετοιο.απλως μερικες φορες αυτη η δικτατορια της ξανθιας βαφης και της φτήνιας φαινεται να ισοπεδωνει σχεδον τα παντα και απ την αλλη με το \"οι καλες πιασμενες και οι υπολοιπες χεσμενες\" (πρβλ. και τουαλετες) η κατασταση γινεται δυσκολη. εν πασει περιπτωσει,θα βρω την ακρη.Quote:
Το ερωτημα ειναι τι θελεις εσυ και ποσο εισαι και εσυ διατεθειμενος να συμβιβαστεις.Γιατι για να λεμε και την αληθεια και το αντρικο φυλο ψαχνει την μις κοσμος με μυαλο αινσταιν.Και βεβαια ο παραγοντας τυχη ;) και το σωστο timing
Για λογους συμπληρωσης προφανως:DQuote:
τον πεδαρο με το μυαλο ξυραφι
Εχω πάρει ομοιοπαθητικά για 2 μηνες, βιταμίνες, βοτάνια, κατι αντι στρες σκευάσματα..Quote:
weird εσυ νομιζω δεν περνεις καπιο φαρμακο ε?κρινο εσυ?
Τώρα τα έχω σταματήσει όλα, εδώ και ενα εξάμηνο.:))
αν κάποιος ξέρει τέτοιο φάρμακο ...ας μου το στείλει...
Βρε κοπέλα μου καλή,
τι θα γίνει???
Επειδή ο σύντροφός σου έχει το πρόβλημα και δεν θέλει να το δει,
θα ΄το φορτώνεσαι εσύ, πιστεύοντας οτι εσυ είσαι η προβληματικη???
ΓΙα λίγο να συνελθουμε! ;)
στο στρατο νομιζω μας ποτιζαν με κατι τετοια,η ηταν που κοιμομασταν 2 ωρες την ημερα; χεχε