Originally Posted by
giorgos panou
Αντα! μην το κανεις αυτο το λαθος , μηλα στον ανδρα σου! ειναι εκει και περιμενει να σε ακουσει, πολλες φορες εσεις οι γυναικες επειδη το μυαλο σας στα ερωτικα θεματα δουλευει με τεραστιες ταχυτητες ,πολυ πιο γρηγορα απο το δικο μας και σε πολλους οριζωντες ταυτοχρονα σε αντιθεση με το δικο μας οπου στα ερωτικα συναισθηματα ειμαστε πιο αργοστροφοι, οχι ομως πιο φτωχοι! εσεις σκεφτεστε και αναλυετε παρα πολυ αυτα τα συναισθηματα σε σημειο που μερικες φορες χανετε το νοημα .Το θεμα ειναι οτι περιμενετε , εμεις οι ανδρες απο καποιες δικες σας κινησεις, η απο καποιες δικες σας κουβεντες που εχετε συμανει το "συναισθηματικο σας συναγερμο" εμεις να ερθουμε να σας αγγαλιασουμε κι να πιασουμε κουβεντα.Οταν δεν ερχομαστε νομιζετε οτι απαξιουμε!Οχι Αντα!! αληθεια!! δεν σε εχει γραμμενη ο ανδρουλης σου! - συγνωμη που τα λεω μ συγουρια, δεν τον ξερω, αλλα σου γραφω το τι μπορει να συμβαινει κι γενικα θελω να σκεφτομαι πρωτα με το θετικο μερισμα για αυτο και το θεωρω δεδομενο στην κουβεντα οτι ο ανδρας σου ειναι ετσι, μεχρι να αποδηχτει το αντιθετο - δεν το εχει καταλαβει!Αντα κανε μια προσπαθεια να δυναμωσεις τον "συναισθηματικο σου συναγερμο" προσπαθησαι να του γινεις πιο κατανοητη, πες του το στα ισια! και τωτες, αν δεν αντιδρασει σωστα τωτες, ελα κι γραψε μας οτι σε εχει "γραμμενη" και στο υποσχομαι οτι μαζι θα τον κραζουμε! χαχα. μεχρι τωτες ομως ειναι κριμας! ειναι κριμας δυο ανθρωποι μεσα στο ιδιο σπιτι να περιφεροντε ο ενας να ειναι πικραμενος ο αλλος να μην μπορει να καταλαβει τι παιζει, και πηστεψεμε, μπορει να περναει απο το μυαλο του οτι εσυ τον εχεις βαρεθει!! οτι δεν τον αγαπας οπως πριν!! πολλα ζευγαρια χαλανε απο τοσο βλακοδεις παρεξηγησεις και ειναι τοσο κριμας!! μην το κανεις και εσυ αυτο Αντα! τουλαιστον προσπαθησαι να εισαι ξεκαθαρη ωστε να εχεις το απολυτο δικιο με το μερος σου!
Εμεις οι ανδρες πολλες φορες δεν καταλαβαινουμε το τι παιζει μεσα στο μυαλο σας, και δεν ειναι απο αδιαφορια! στο λεω ως παθον,ενα μικρο παραδηγμα σου καταθετω! η τωτες συντροφος μου νομιζε οτι μπορω να την παρω χαμπαρι με τα εγκεφαλικα ραδιοκυματα! χαχα, ειχε παραπονω απο εμενα οτι δεν ετρωγα το φαγητο της ευκολα, τωτες σαν νεαρος που ειμουν δεν ηξερα ποσο σημαντικο ειναι για μια κοπελα η απορηψη αυτη, ειδικα για μια κοπελα οπου ηταν φοιτητρια στην αθηνα και ηταν μεχρι τα 18 της σε ενα νησακι. Ειχε πικραθει τοσο πολυ! οπου φτασαμε στο σημειο να νομιζω οτι εχει γκομενο αλλον κι οτι κολαγε να μου το αναφερει, αυτη νομιζε οτι εγω εψαχνα τροπους να την διωξω και απο εκει που πηγαινμε για αραβονες κι γαμους , κι ενω υπηρχε ερωτας μεταξυ μας τα σκατοσα ολα! φερθηκα σαν ζωο, αρχησα να γινομαι βιαιος σε φιλους της νομιζωντας οτι καποιος απο αυτους ηταν γκομενος της! αριζα να βριω τον αδελφο της και φυσικα σαν ηλιθιος ,αρχισα να ξανα καμω χρηση ηρωινης !!! απο αντιδραση και απο αναγκη να την τιμορισω! ετσι νομιζα ο ηλιθιος!ωσπου τα σπασαμε και μετα απο πολυ καιρο ,ενω εφτιαξε την ζωη της με αλλον εμαθα οτι ουτε γκομενο ειχε ουτε κατι κακο υπηρχε! απεναντιας ηθελε να παντρευτουμε , με αγαπουσε πολυ! αλλα ειχε παραπονο για το οτι δεν ετρωγα τα φαγητα της και ντρποταν το πως θα το εβλεπε αυτο η δικη μου μανα , ετσι ειχε τα μουτρα της κατω και ενιωθε τυψεις!! δεν ελεγε τυποτα, εγω νομιζα τα δικα μου!! ωσπου τρελαθηκα και μια ωραια σχεση καταστραφηκε!!! για αυτο σου λεω, ΜΗΛΑ ΤΟΥ!!