Originally Posted by
Antonis8
Πήγα σήμερα για υπέρηχο λεμφαδένων και άνω κοιλίας πάλι που μου είπε ο γιατρός, όλα οκ, οι λεμφαδένες δεν έχουν κακή μορφολογία και ο γιατρός μου είπε ότι απέκλεισε πολλά με βάση αυτό και να κάνω υπομονή να βγουν και οι αιματολογικές την άλλη εβδομάδα. Με έβαλε να ξαναδώ και τον αιματοκρίτη, είναι στα ίδια επίπεδα, αιμοπετάλεια οκ. Αλλά αγχώνομαι γιατί μου έχουν πάρει συνεχόμενα αίμα τις τρεις τελευταίες μέρες. Μήπως πάθω κάτι λόγω αυτού;
Επίσης αγχώνομαι γιατί έβγαλα δυο μελανιές στα μπούτια (και στα δύο) στο ίδιο ακριβώς σημείο, χωρίς να έχω χτυπήσει!!!! Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ίσως κάτι με το αίμα και την κυκλοφορία. Πολύ περίεργο. Ανησυχώ μήπως βγάλω και αλλες.
Οι παλμοί τις τελευταίες ημέρες έχουν πέσει και αναρωτιέμαι γιατί. Ακόμα και στο περπάτημα είναι σχεδόν φυσιολογικοί! Ανησυχώ με αυτές τις απότομες αλλαγές. Είχα και κάποιες έκτακτες το πρωί.
Προσπαθώ να τρωω καλά, μέχρι τώρα έχω φάει μια μπανάνα, ένα μικρό σάντουιτς, κοτόπουλο με πατάτες και μία πάστα. Μήπως είναι λίγα; Θα φάω και μανταρίνια σε λίγο, αλλα δυσκολεύομαι να τρώω πολύ λόγω της οισοφαγίτιδας. Είχα κόψει το χάπι πριν μία εβδομάδα είχα όμως συμπτώματα παλινδρόμησης πάλι και μου είπε ο γιατρός να το ξαναπάρω.