Ε ρε γλέντια το VUB! :P Τουλάχιστον πρόλαβες να κάνεις καμιά βόλτα με το εκδρομικό τραμ στις γιορτές; Ένα πουλάκι μού είπε ότι φέτος ήταν πολύ ωραία διακοσμημένο και φωταγωγημένο. ;)
Pics or ... :P
Είμαι πάντα πολύ αρνητικός στις σχέσεις εγγύτητας σε εργασιακό περιβάλλον. Θα μου πεις, ωραία, φοιτητές είμαστε, διδακτορικό κάνουμε, και τι έγινε στην τελική; Το «τι έγινε» θα το μάθεις εκ των υστέρων. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν πολύ άσχημες καταστάσεις που δεν μπορείς να προβλέψεις από τώρα και που θα σου κάνουν το βίο αβίωτο εκεί μέσα. Σκέψου μόνο ότι η χρηματοδότηση για το διδακτορικό έχει ημερομηνία λήξης, σκέψου τις προϋποθέσεις εγγραφής στην επόμενη χρονιά, και τι θα γίνει αν βρεθείς μετά από μια τέτοια περιπέτεια «στα πατώματα» ενώ ο χρόνος τρέχει και δυσκολεύεσαι να ανταπεξέλθεις. Αν θες ένα αγοράκι για να «παίξεις», είναι πολύ καλύτερο να το αναζητήσεις έξω. Υπάρχουν αναρίθμητα που είναι πρόθυμα.
Ξέρω μια άλλη κοπελίτσα που ήρθε για διδακτορικό. Δεν τα έμπλεξε με κάποιον της δουλειάς αλλά με κάποιον στο σπίτι που μοιράζονταν. Σε λίγο χρόνο άρχισαν να δημιουργούνται τριβές με τους άλλους. Δεν κατάλαβα γιατί ακριβώς αλλά το νέο ζευγάρι αναγκάστηκε να αναζητήσει αλλού στέγη. Σκέψου τώρα να συμβεί κάτι τέτοιο στον εργασιακό χώρο. Τι θα κάνεις;
Εγώ. Ποτέ σε χώρο εργασίας τέτοια πράγματα. Ούτε κατά διάνοια, πόσο μάλλον πράξη.