και γνωριμια να προεκηπτε ειναι κακο?
Printable View
ξερω οτι υπαρχουν σελιδες αλλες
οχι δεν ηρθα εδω για να ψαξω κοπελα και οχι γκομενα οπως λες!
αλλα στο αν προκυψει πονταρω
ναι και καλα μου κραταγατε το φαναρι,καλα αντε γεια
Καθομαι η καθημερινότητα είναι τα ιδια και τα ίδια καθισιο- σπίτι,
Δεν κανω κάτι,
Ονειροπόλο, κανω εσωτερικές σκέψεις. Βαρεμάρα
Οπως ειπα φιλιες δεν εχω καθόλου...
τώρα τελευταία επικεντρονομε και πρέπει στο διάβασμα για το καλο του μέλλουν μου, και τα αλλα τα βάζω στη ακρη.
Και μακάρι να μη τα αφήσω.
Περιέγραψα τη καθημερινότητα μου...
Η ασχολία μου πήγαινα γυμναστήριο
Παλιότερα πολυ συχνά,
Το παλεύω με τη διατροφή μου, ανοιγο
Το κινητό μου έτσι άσκοπα καί
Τσεκαρω τα sites γνωριμιών- τις συνομιλίες που και εκει βαριέμαι και δεν βρίσκω κάτι τόσο ενδιαφέρον...
Στο θεμα της μοναξιάς
Εχω στο μυαλό μου ότι ούτος η αλλιώς χωρίς να τό πολύ σκέφτομαι, να προσεγγίσω άτομα αν νιώθω ότι θελω.
Σκέφτομαι καί το άλλο
Είναι και μια κοπέλα απο το σχολείο όπου πήγαινα καί εγω εκεί, σκέφτομαι καί θελω να την τσεκαρω να τή συναντήσω για να κρατήσουμε επαφή, και να ανταλλάξουμε τηλεφωνα
Και να βγαίνουμε.
Αλλα τής είχα δώσει τότε τό τηλ μου αλλα τίποτα...
δεν πας στην σχολή?
μικρή είσαι ακόμα, αν θέλεις να μιλάμε μαζί, κοντά σε ηλικία είμαστε και ίδια χαρακτηρηστικα
Στη σχολη παω κανονικά, δεν τη παραλείπω
Το θελω αλλα δεν εχει για να μπορω να σου στείλω προσωπικό μύνημα.
Και ουτε φβ, ούτε instagram δεν έχω
Πρέπει να συμπληρώσεις 50 ποστ για να μπορείς να στείλει.
Σήμερα είχα μια συζήτηση με την ψυχολόγο μου.. Ότι όσο ήμουν μικρός είχα την συνήθεια να ονειροπολω. Να παίρνω τον εαυτό μου σε ένα μέρος που εγώ θέλω... Και ήμουν καλά. Είναι κάτι που μπορεί να το κανω και τώρα. Οχι τόσο συχνά. Μου είπε πως αυτό με βοήθησε να αντέξω και να προχωρήσω. Άρα μη το παίρνεις ως αρνητικό. Το μυαλό όταν ταξιδεύει βοηθά. Απλά να έχει εισιτήριο για την επιστροφή. Το κακό με το μυαλό είναι όταν δουλεύει με αρνητικές σκέψεις.
Στην σχολή που πας δεν μπορείς να βρεις μια αφορμή να ανοίξεις κάποια συζήτηση με ένα άλλο άτομο? Ή οπουδήποτε και να βρίσκεσαι.
το γυμναστήριο γιατί το σταμάτησες? Η γυμναστική βοηθάει στην ψυχολογία και θα έχεις την δυνατότητα να γνωρίσεις κόσμο. Γενικά προσπάθησε να βγαίνεις έξω (και μόνη) έτσι ώστε να συναναστρεφεσαι με άλλα άτομα.. Δεν είμαι υπέρ να γνωρίσεις άτομα από το διαδίκτυο γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου βγει.. Αλλά μπορεί και να είσαι τυχερή και να βρεις ανθρώπους αξιόλογους.
Θελω πρώτα να κανω τη τέλεια διατροφή,πρώτα να ξερω τους τρόπους για να επιτυχω το στόχο μου, να τα κατανοήσω. Και αφού τα κατανοησω θα ξεκινήσω και τό γυμναστήριο. Γιατί κουραστικά, θελω ενδειξης πρώτα για καλα αποτέλεσματα στη διατροφή. Περισσότερο σημαντική είναι η διατροφή απο ότι γυμναστικη αλλα ΜΗ τά πολύλιγο γιατί τό παω σε εντελώς διαφορετικό θέμα
Θα ανοίξω θέμα και για αυτο.
Πάντως Καθόμουν διαρκείας 2 ώρες με μουσικουλα, και πήγαινα 3-4 τή εμβομαδα
Αλλα ο καθένας έκανε και κοίταζε τη δουλειά τού
Να βγω εξω και ειδικά μόνη να παω που; Να γνωρισω πως;
Όπως λέει καί ο τίτλος
Στο γυμναστήριο έβαζες ακουστικά και άκουγες μουσική.. Πως να έχει πρόσβαση κάποιος να σου μιλήσει? Πρέπει να δίνουμε και τον χώρο στον άλλον να το κάνει..
Ναι να βγεις έξω μόνη σου. Στο πάρκο πχ. Εκεί μαζεύονται άνθρωποι. Σε ένα καφέ όπου συχνάζουν άτομα της ηλικίας σου. Σινεμά? Είναι τόσοι οι τόποι. Αλλά πρέπει να είσαι και εσύ ανοιχτή να σε πλησιάσει ο άλλος.
Να θελω να ξεκινήσω να πω κάτι απλο η να ρωτήσω κάτι;;; Το σίγουρο θα με προσπεράσει, και θα αγνοήσει...
Να τούς προσεγγίσω, να θέλω γνωριμία, να συστήθω. Κάπως λίγο περίεργο, ανάλογος τη στιγμή
Θέλει καί τούς τρόπους τού...
Δεν ξερω, τι να πω...
Δεν θα πας εκεί και θα πεις Γεια σας είμαι η τάδε θέλω να σε γνωρίσω. Βρες μια αφορμή, κάτι εκεί που θα μπορείς να το συζητήσεις. Εγώ πχ αν πάω στο πάρκο και καθισω εκεί.. Και δω ένα άνθρωπο να κρατάει ένα σκυλάκι θα πλησιάσω. Θα αρχίσω συζήτηση.. Εγώ λατρεύω όμως τα ζώα οπότε ξέρω και τι θα πω..
Ωραία
Αλλά δύσκολο
Ας πούμε
Να βρίσκομαι σε μία πλατεία
Βλέποντας περαστικούς να περνάνε καί όποτε δω τή καλη ευκαιρία
Να προσπαθήσω να πω κάτι...
Ας πούμε
Θα βρεις αφορμή. Όχι στο άσχετο..
Τι σε δυσκολεύει. Εξήγησε μου για να προσπαθήσω να σε βοηθήσω