Αρχίζω και σκέφτομαι πολύ σοβαρά το θέμα τις υγεία μου μήπως όλα αυτά είναι λόγω εφηβείας? Δηλαδή σε κάτι χρόνια πως θα είμαι???????????
Printable View
θα περασει μαζι με τη γαστριτιδα..υπομονη
Μην πανικοβαλλεσαι.Ειναι φυσιολογικό να κάνει η καρδια τέτοια πεταρισματα,συμβαίνει σε όλους τους μυς του σώματος πόσο μάλλον στην καρδιά που είναι και ακούραστη.Σημαντικος παράγοντας είναι το άγχος η αϋπνία κακή διατροφή πεσμένος σίδηρος αιματοκρίτης φεριτινη και και έλλειψη ηλεκτρολυτών..Εξετάσεις αίματος έχεις κάνει ποτέ?Κάνε δεν έχεις τίποτα να χάσεις ...οι γυναίκες κατά την διάρκεια της περιόδου πρέπει να περνουμε φολλικο οξύ και συμπληρώματα σιδήρου,εγώ παίρνω γιατί έχω και το στίγμα..Και παίρνω γιατί εκεί να δεις έκτακτες...
Εγω ειμαι ολη μερα με εκτακτες. Εβαλα και holder 9000 στο 24ωρο.ξεκινησα χαπακι πριν λιγες μερες ακομα δε βλέπω διαφορά. Είναι πολυ ενοχλητικες...
Καλημερα... Τις ένιωθες όλες;τι χάπι ξεκίνησες;τι σ είπε ο γιατρός γενικά; το χάπι θέλει κάποιες μέρες για να σε πιάσει κάνε υπομονή..
Και γω παιρνω lopressor
Μισο το πρωι μισο το βραδυ αλλα εξακολουθώ να τις νιωθω καιντις εκτακτες και τις αρρυθμιουλες μου μια χαρα... Δυστηχως