Originally Posted by
Layla123
Θεωρώ ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ μέχρι ενός σημείου αλλά σαν τώρα να μην μπορώ να πάω παρακάτω.
Δεν ξέρω αν αυτό μου συμβαίνει τώρα γιατί δεν με βοηθάει με τον τρόπο που θέλω η ψυχολόγος ή αν γίνεται γιατί είχα περάσει αρκετό καιρό καλά και είναι ένας άλλος τρόπος άγχους για να με κρατήσει πίσω, όπως θα μπορούσε πχ να είναι μια βαρβάτη κρίση πανικού.
Μη με παρεξηγήσεις, δεν το είπα επιθετικά, ξέρω ότι το λες γ αυτό κ για αυτό μπήκα και στη διαδικασία να γράψω,γιατί υπάρχει αυτή η φωνή μέσα μου ότι λογικά είναι ψυχοσωματικο αλλά είναι κ ο φόβος που τα υπερκαλύπτει κάποιες στιγμές.
Και εγώ μόνη μου εκεί που μίλαγα μια μέρα, χωρίς να το καταλάβω είπα έτσι δεν είναι η κατάθλιψη; και μου είπε ναι, είναι κ έτσι. Και της είπα άρα έχω κατάθλιψη, και μου είπε έχεις κατάθλιψη.
Και οποίες συνειδητοποιήσεις έχω κάνει μόνη μου τις κάνω, πάω και της λέω σκέφτηκα αυτό που μου σχολιάστε την προηγούμενη φορά και κατάλαβα αυτό κ αυτό.
Ή όταν με πιάνουν έντονα ψυχοσωματικα, γτ κάποια light συνυπάρχουν ακόμα μαζί μου, θα της πω : ένιωσα αυτό κ φοβήθηκα, έπαθα σχεδόν κρίση πανικού. Την προηγούμενη μέρα έγινε το και το, την μέρα της κρίσης πριν την κρίση έγινε το και το. Θα μπορούσαν να είναι κάτι που αγχωσε, με αγχωνε παλιά αλλά τώρα δεν ένιωσα να με αγχώνει, ή δεν νιώθω να με αγχώνει ... Μόνη μου την κάνω την δουλειά δηλαδή, καταλαβαίνω αυτό που λες. Και επειδή εδώ ανοίγω τοπικ προφανώς όταν είμαι σε διλλημα μεγάλο, πλέον κατά κύριο λόγο είμαι λειτουργική, δραστήρια, έχω πολλούς μήνες να περάσω μέρα στο κρεβάτι - καταθλιπτική μέρα καταλαβαίνεις. Υπάρχουν λίγες, πολύ λίγες, αλλά κάποιες μέρες που μπορεί να μην με απασχολήσει σχεδόν κανένα ψυχοσωματικο, κ ας έχω νιώσει κάτι,γενικα θέλω να σου πω πως δεν είναι η φάση που είμαι παραδωμενη σε αυτό, ίσως είναι η φάση που ξεκινάω να βλέπω φως πολύ μακριά στην άκρη του τούνελ, και δεν ξέρω μήπως γ αυτό μ δημιουργείται όλο αυτό αφενός και η εντύπωση ότι δεν με προχωράει η ψυχ αφετέρου.
Μπερδεμένα τα είπα ελπίζω να έβγαλες κάπου μια άκρη