Originally Posted by
giorgos panou
το μπουλινγκ που μου κανεις ειναι απιστευτω!! δειχνει την ελληψη συναθσηματων μεσα σου προς ανθρωπους με προβληματα,με ασθενιες! οπως εμενα! Συνεχως με "χτυπας" , αδιαφορωντας για τις συνεπειες των πραξεων σου ,δεν ξερω αν γελας, αν διασκεδαζεις οσο με προσβαλλεις ενω εγω νιωθω εδω , στο γραφειο μου την τρομοκρατια μεσα απο τα δαχτυλα σου να τρυπαει την ψυχη μου!
Το φορουμ ειναι μια διεξωδο για ανθρωπακια σαν εμενα, οπου ο Θεος θελησε να μην μας κανει τοσο δυνατους σας εσενα! να μην μας κανει τοσο υγειες σαν εσενα! Προσωπικα ,στο φορουμ εγω κανω το αντιθετο απο εσενα ,προσπαθω αδυνατα ατομα σαν εμενα να τους δινω κουραγιο! Εσυ Ελησαβετ εχεις βαλει σκοπο να μου την λες συνεχως! αν μπορουσες να ασκησεις και βια σωματικη πανω μου θα το εκανες! και ισως ειναι το ευτηχες και το ασφαλες της ανωνυμιας του φορουμ που με κανει κι νιωθω καπως ασφαλης! αλλα οχι, πολυ διοτις ατομα σαν εσενα κανεις δεν ξερει για το τι ειστε εικανα να κανετε!1 Υπαρχουν βραδιες που ο φοβος οτι μπορει να με βρεις, μεσω της I.P. kαι να μου κανεις κακο κι απο κοντα με κυριευουν !!
Ελησαβετ σε παρακαλω μην με πειραζεις!