Originally Posted by
giorgos panou
προς το παρον το μονο που κανεις ειναι να δινεις διαταγες! σαν να εισαι σε στρατοπεδο συγκεντροσης - που μαλον θα γουσταρες πολυ κατα βαθος, διοτις κατι τετοια μυαλα , εχουν ως την απολυτη φαντασιωση αυτο το πραγμα! ,αν σου ελεγα κιολας οτι ειμαι εβραιος θα εσπαγες τον υπολογιστη σου! - δεν μπορεις να με ιαταξεις ν κανω κατις, μονο να με κερδισεις με την πειθω της λογικης και της ευγενειας. Την λογικη δεν την εχεις αφου εισαι πουριτανος και αυταρχικος ενω εγω ειμαι αναρχικος. Την ευγενεια , αυτο κανει μπαμ οτι δεν το εχεις.Αρα δεν.
Το ανανδρο πεχνιδι σου να λες ψεματα οτι δερνω γυναικες κι αλλα, η το οτι εχεις ακουσει για μενα κουβεντες. χαχα , αυτο εχει και πλακα! λες και ειμαστε σχολειο κανεις. που να ακουσεις ρε? αφου δεν με ξερεις και δεν με ξερουν εδω μεσα! Μονο καποιες κοπελες με ξερουν οπου βρεθηκαμε απο κοντα και μακαρι να σου πουν την αποψη τους για μενα , το πως ειμαι και το πως τος φερθηκα! Εγω δεν προκεται να πω τα ονοματα τους διοτις τις σεβομι κι εξαλου δεν εχω σοβαρο λογο να το κανω, εστικα την γνωμη σου για μενα, κι την γνωμη των αλλων για εμενα! με ενδιαφερει η γνωμη αυτων που αξιζουν και αυτων που ξεφτιζουν!
Εαν ειναι αληθεια αυτα που λες ,που σου παν σε προκαλω να τα "αναιβασεις ,εδω. Εαν δεν το κανεις ειναι αλλη μια ανανδρη συκοφαντια σου ολα αυτα.
Υ.Γ. οσο για το οτι κοροιδευεις το προβλημα υγειας μου με τις ουσιες, μπορω να πω οτι το περιμενα να το γραψεις, οπως το κανουν σαν τελευταιο τους "οπλο" τα ατομα σαν εσενα ,εδω μεσα που ενοχλουντε απο την γνωμη μου.Δεν με πειρζει που ξανα το κανετε, που με κοροδευετε για τον αγωνα μου που κανω να απεξαρτηθω- αποτοξινοθω! απεναντιας μου δινει δυναμη. εω μαθει οτι οι ανθρωποι τετοιας κατηγορις, σαν εσενα δλδ. χτυπανε οσο πιο υπουλα μπορουν! δεν με ενοχλει να λες για την υγεια μου και το προβλημα μου με τα ναρκωντικα! αληθεια! υπαρχει απλετος κοινωνικος ρατσισμος εκει εξω για καθε ειδους ψυχικη ασθενεια και μη! καλο κανεις ,νατα βλεπουν και τα νεα ατομα του φορουμ ωστε να καταλαβουν οτι το προβλημα ψυχικης υγειας που εχουν θα ειναι παντα "οπλο" για να τους χτυπουν οι γυρο τους σε καποια διαμαχη που θα εχουν.