Προφανώς δεν βοηθάει πουθενά ο Πανίκος και χρειάζεται ψυχραιμία ολο το θεμα... Αλλα εγω εδω και τοσες μερες εγω που δεν ειχα ποτε μου ουτε ενα απλό κρυολόγημα και αν ειχα το πέρναγα σε 1-2 μερες αντίστοιχα τωρα αυτη η κατασταση εχει κρατήσει κοντα 5 μέρες και η εξανληση που νιοθω ειναι χειρότερο απο καθε απλή γρίπη..... Βρίσκομαι σε καραντίνα σε νοσοκομείο.. μου ειπαν οτι θα ήταν καλύτερα να είμαι σπίτι απλα το πρόβλημα ειναι πως δεν θέλω να αρρωστήσει η κοπελα μου... Ουτε το παιδί.... Σε αυτή την περίπτωση επέλεξα να βρίσκομαι στο νοσοκομείο οπου μπορω να πω νιοθω πιο ασφαλές εδω..... Το μόνο που με ξενερώνει ειναι τα φαγητά.... Χαχα με αποτέλεσμα να ζητάω να μου φέρουν delivery.. Το μονο σύμπτωμα που εχω ειναι ο πυρετός.... Αλλά γενικά ειμαι σε σταθερή κατάσταση....
Εγω βγήκα θετικός στον ιο επιδει ηρθα σε επαφή με μια νοσηλεύτρια η οποία ηταν χωρις να το γνωρίζει και αυτη θετική στον ιο....
Φυσικα αυτο δεν έγινε εδω στην Ελλάδα αλλα οταν ταξιδεψα για Αμερική οπου δούλευα μεσα στα νοσοκομεία και ετσι την έπαθα και εγω.. ευτυχώς ομως η κατασταση είναι ελενχομενη και δεν κολησαν και άλλα άτομα...