OYTE EGV MILHSA GIA TIS PARENERGEIES KATA THN DIAKOPH TOYS...TESPA ASTO
Printable View
OYTE EGV MILHSA GIA TIS PARENERGEIES KATA THN DIAKOPH TOYS...TESPA ASTO
Οι παρενέργειες των φαρμακευτικών σκευασμάτων συναντώνται στο 10% του πληθυσμού και σε καταστάσεις όπου ο οργανισμός δεν μπορεί να το αφομοιώσει και πρέπει να διακοπεί η αγωγή, το ποσοστό δεν ξεπερνά το 2 %. Συνήθως μετά από 2-3 εβδομάδες οι όποιες παρενέργειες εξαφανίζονται, εκτός ίσως από εκείνες που αφορούν τη λίμπιντο και έχουν σχέση με την αναστολή της παραγωγής ορμονών που επηρρεάζουν την επιθυμία για τη σεξουαλική πράξη (τεστοστερόνη ή προγεστερόνη αντίστοιχα με το φύλο..). Σε αυτές τις περιπτώσεις η αγωγή μπορεί να διακοπεί και να αντικατασταθεί με άλλη ,γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίζεται μια αγωγή που δεν ανέχεται ο ασθενής, από τη στιγμή που υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών φαρμάκων που ο θεράπων ιατρός σας έχει στη διάθεση του για μια συγκεκριμένη ασθένεια. Στα ψυχοφάρμακα, το πρόβλημα είναι πως ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις άγχους και φοβίες κατά πρώτο λόγο, ο ασθενής ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ , κατά ένα τρόπο, αυθυποβάλλεται και προιδεάζει αρνητικά τον οργανισμό του για την αποτελεσματικότητα της αγωγής. Σε αντίθετες περιπτώσεις, που ο ασθενής πείθεται για την αποτελεσματικότητα ενός σκευάσματος χωρίς να υπολογίζει οποιεσδήποτε αρνητικές παρενέργειες, λειτουργεί ευεργετικά το φαινόμενο placebo, ακόμη κι όταν το φάρμακο δεν έχει καμία ουσιαστική επίδραση στην αιτία της ασθένειας.
Έρευνες αποδεικνύουν πως τα φάρμακα, έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα όταν δεν υπολογίζονται από τον ασθενή οι τυχόν παρενέργειες τους εφόσον συνυπολογιζεται και η ευεργετική επίδραση του placebo... Απλά, οι φαρμακευτικές εταιρείες ακόμη και για τη 1 περίπτωση στο εκατομμύριο, είναι υποχρεωμένες να αναγράφουν τις τυχόν παρενέργειες για να μη τους ζητήσει κανείς τα ρέστα εκ των υστέρων.
καλησπέρα...
οπότε για αυτό τον λόγο ο γιατρός μου μου είπε να μην διαβάσω τις παρενέργειες των φαρμάκων που μου χορηγεί...το είχα σκεφτεί αλλά δεν ήμουν απολύτως σίγουρη..
σε ευχαριστώ που με διαφώτησες....
να είσαι καλά τώρα και για πάντα....:)
Sabb εγραψες τα παντα, μπραβο για την πληροφορηση. Ετσι ακριβως τα ακουσα κι εγω απο γιατρους. Ειναι υποχρεωμενοι να αναγραφουν την παρενεργεια εστω και του ενος. Ολα σχεδον τα παιδια αναφερονται σε ενα σωρο παρενεργειες που κοντεψα ν αναρωτηθω κι εγω η ιδια αν οντως υπαρχουν. Μαιρη ειχα ακουσει στις ειδησεις πριν καιρο πως καποιος πεθανε απο το mesulid, σπανιοι λογοι οπως κι αυτου που προαναφερθηκες.
Δεν παίρνω τα ίδια αλλά και εγώ δυσανασχετώ με τις παρενέργειες...Νύστα,σεξουα λικά προβλήματα,τυμπανισμός..Έχ� � αποειδεί...Έχω πάρει σερί όλα τα αντικαταθλιπτικά...Είναι ανάλογα τον οργανισμό..Άλλοι παίρνουν όσα παίρνεις εσύ και είναι μια χαρά...Συμβουλέψου τον γιατρό σου για εναλλακτικές προτάσεις...Quote:
Originally posted by afrula
δηλαδη οκ δεχομαι να παρω ψυχοφαρμακα .Ενα καλο ομως και χιλια κακα που προκαλουν οχι δε το δεχομαι.Εσεις πως νιωθετε ?τι παρενεργειες εχετε ?:(
Έχω δοκιμάσει όλα τα αντικαταθλιπτικά και δεν έχω βρει παρά μόνο ένα που όχι να μην προκαλεί σεξουαλικά προβλήματα αλλά να προκαλεί τα λιγότερα......Και σίγουρα για τον μόνο λόγο που αυθυποβάλλομαι είναι ότι έχω οργασμό..Όχι για τις παρενέργειες.Χαχα!Βρείτε ένα φάρμακο της προκοπής...Quote:
Originally posted by sabb
Οι παρενέργειες των φαρμακευτικών σκευασμάτων συναντώνται στο 1% του πληθυσμού και σε καταστάσεις όπου ο οργανισμός δεν μπορεί να το αφομοιώσει και πρέπει να διακοπεί η αγωγή, το ποσοστό δεν ξεπερνά το 0,2 %. Συνήθως μετά από 2-3 εβδομάδες οι όποιες παρενέργειες εξαφανίζονται, εκτός ίσως από εκείνες που αφορούν τη λίμπιντο και έχουν σχέση με την αναστολή της παραγωγής ορμονών που επηρρεάζουν την επιθυμία για τη σεξουαλική πράξη (τεστοστερόνη ή προγεστερόνη αντίστοιχα με το φύλο..). Σε αυτές τις περιπτώσεις η αγωγή μπορεί να διακοπεί και να αντικατασταθεί με άλλη ,γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίζεται μια αγωγή που δεν ανέχεται ο ασθενής, από τη στιγμή που υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών φαρμάκων που ο θεράπων ιατρός σας έχει στη διάθεση του για μια συγκεκριμένη ασθένεια. Στα ψυχοφάρμακα, το πρόβλημα είναι πως ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις άγχους και φοβίες κατά πρώτο λόγο, ο ασθενής ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ , κατά ένα τρόπο, αυθυποβάλλεται και προιδεάζει αρνητικά τον οργανισμό του για την αποτελεσματικότητα της αγωγής. Σε αντίθετες περιπτώσεις, που ο ασθενής πείθεται για την αποτελεσματικότητα ενός σκευάσματος χωρίς να υπολογίζει οποιεσδήποτε αρνητικές παρενέργειες, λειτουργεί ευεργετικά το φαινόμενο placebo, ακόμη κι όταν το φάρμακο δεν έχει καμία ουσιαστική επίδραση στην αιτία της ασθένειας.
Έρευνες αποδεικνύουν πως τα φάρμακα, έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα όταν δεν υπολογίζονται από τον ασθενή οι τυχόν παρενέργειες τους εφόσον συνυπολογιζεται και η ευεργετική επίδραση του placebo... Απλά, οι φαρμακευτικές εταιρείες ακόμη και για τη 1 περίπτωση στο εκατομμύριο, είναι υποχρεωμένες να αναγράφουν τις τυχόν παρενέργειες για να μη τους ζητήσει κανείς τα ρέστα εκ των υστέρων.
Αυτο το πραγμα το σεξουαλικο δε ξερω για τους ανδρες αλλα για μενα και πιστευω και σε αλλες γυναικες τι καταστροφικο ειναι?Ειναι δυνατον να μην εχεις οργασμο?Φανταστειτε τι γινεται στον εγκεφαλο μας!Αυθυποβολη ΚΑΣΣΙ και λιγα λες...Υπομονη τι να κανουμε?;)
παιδια εγω παιρνω μονο το ladose κ στην αρχη ειχα ζαλαδα κ ταση για εμετο για κανα 2 βδομαδες περιπου.
εχω παρει κ 18 κιλα:o λετε να φταει το χαπι??στις παρενεργεις δε γραφει κατιο τετοιο.
Χμμ...αν είναι μόνο αυθυποβολή οι παρενέργειες, γιατί όχι και η δράση?Quote:
Originally posted by afrula
Αυθυποβολη ΚΑΣΣΙ και λιγα λες...;)
εγώ μέσα σε ένα χρόνο πήρα 23 κιλά και ο γιατρός μου είπε πως φταίνε τα φάρμακα....Quote:
Originally posted by kyknos25
παιδια εγω παιρνω μονο το ladose κ στην αρχη ειχα ζαλαδα κ ταση για εμετο για κανα 2 βδομαδες περιπου.
εχω παρει κ 18 κιλα:o λετε να φταει το χαπι??στις παρενεργεις δε γραφει κατιο τετοιο.
τί να πω δεν ξέρω.....
εγω παλι 8 μηνες εχασα 8 κιλα.λολ.και η κυρια παρενεργεια τους ειναι οτι εχω φαγουρα σε ολο το σωμα μου.ξινομαι σαν παλαβη ωρες ωρες και γδερνομαι λιγακι.
ωχ γιαυτο λετε κ το αποτομο βαρος?
τρωω δε λεω αλλα ποτε δεν υμουν βαρια.
δε μπορω να τα χασω:(:(
μαρια λαντοσ παιρνεισ?
ναι αλλα εμ αυτα χανεις κιλα νομιζω.
αλλάζουμε φάρμακα; με το καινούριο χάπι που μου έβαλε ο γιατρός(μαζί με όλα τα υπόλοιπα) έχω αρχίσει και πρήζομαι και δεν ξέρω που θα βγει αυτή η κατάσταση.....:mad:Quote:
Originally posted by maria...
εγω παλι 8 μηνες εχασα 8 κιλα.λολ.και η κυρια παρενεργεια τους ειναι οτι εχω φαγουρα σε ολο το σωμα μου.ξινομαι σαν παλαβη ωρες ωρες και γδερνομαι λιγακι.
ναι αν εχεις προβλημα κ θες να εχεις λεπτη σιλουετα το λες.εγω ειπα απο την αρχη οτι κανω διαιατα ειμουν 87 κιλα περισι και οτι δεν θελω να απρω κιλα.και εχω φτασει στα 71 κιλα.μοο με τα σεροξατ ειχα παρει μερικα τα οποια εχασα.