Originally Posted by
Antonis8
Πχ θα μπορουσες κι εσύ να υποβαλεις τηλεφωνικά καποιο πάραπονο, να υπερασπιζεσαι γενικά τον εαυτό σου. Πριν μερικά χρόνια ήμουν κι εγώ έτσι, δεν ήθελα να προκαλω και επειδή μενω σε χωριό ,φοβομουν πάρα πολύ οτι θα με σχολιάζουν κλπ. Μέχρι που καταλαβα ότι θα μιλάνε για μένα με άσχημο τροπο ανεξάρτητα απο τις πραξεις μου. Οποτε αρχισα να τους κραζω κι εγώ και να υπερασπιζομαι τον εαυτό μου. Προτιμω να με λένε τρελό, απο το να δεχομαι αγογγυστα τις κουτοπονηριες τους. Βέβαια εγώ το πάω στο άλλο άκρο και αναλωνομαι αρκετά με τέτοια περιστατικα,πρεπει να μαθω να διαχειριζομαι καλύτερα την αγανάκτηση μου σε τέτοια θέματα γιατί δεν με οδηγεί παντα σε κακό δρόμο. Οταν έκανα καταγγελια στους γείτονες για φολα,μου έκανε μια μηνυση παρωδια ο πρωην πρόεδρος του χωριού που είναι συγγενης τους και με κυνηγουσε επι μια βδομάδα παρανομα η αστυνομία ενώ το αυτοφορο λήγει στη μια μέρα. Με επαιρνε ο αξιωματικος υπηρεσιας κάθε μέρα τηλέφωνο,ακόμα και στη μια το βραδυ. Του ειπα τα εξής: "αν θες να κάνεις τον μάγκα,όχι σε μένα,δεν είμαι χθεσινος,αν με βρεις ποτε ,να με συλλαβεις, αύριο όμως πάνω στον εισαγγελέα να καταγγειλω το ότι με καταδιωκεις παρανομα". Και όντως πηγα στον εισαγγελέα και ενημέρωσα και τον διοικητή του και το μπατσακι,που προφανώς είχε λαδωθει,το βουλωσε μετά,δεν με ξαναενοχλησε. Αυτό βέβαια θα μπορουσε να με βάλει σε μπελαδες,γιατί πολλοι απο αυτούς είναι υποκοσμος και επικινδυνοι.