Originally Posted by
Ελένη24
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! Οι απόψεις διίστανται.. είναι δύσκολη η κατάσταση.. Σίγουρα έχω τεράστιο μερίδιο ευθύνης το ξέρω, ενθουσιάστηκα πολύ και δεν σκέφτηκα λογικά, αλλά έμεινα έγκυος μετά από 20 χρόνια και δεν ήθελα να κάνω έκτρωση στα 40! Εξάλλου πίστευα πως θα είναι καλός πατέρας γιατί είναι πολύ περιποιητικός και ξέρει πραγματικά να φροντίζει τους άλλους!
Πάντα ήμουν της άποψης πως το παιδί είναι εξίσου και των δύο γωνέων και έχω φίλους που οι γυναίκες τους τους στέρησαν τα παιδιά τους και ποτέ δεν είμουν υπέρ αυτού.
Γιαυτό εξάλλου συνεχίζω να διατηρώ σχέσεις μαζί του και επειδή σαν πατέρας είναι εντάξει. Αγαπάει πολύ τον μικρό και τον προσέχει.
Με εμένα έχει το πρόβλημα!
Σήμερα μίλησα πολύ μαζί του και λέει ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε λογικά αν ξέρει πού είναι το παιδί και αν το βλέπει συχνά.
Εγώ σίγουρα θα μετακομίσω από δω και θα πάω κάπου μακρυά για να μη μπορεί να έρχεται κάθε μέρα. Του είπα που θα πάω ως ένδειξη καλής θέλησης και ότι συμφωνώ να έρχεται να βλέπει το παιδί αρκεί να μου λέει πότε θα έρθει και πόσο θα μείνει και να του το φέρνω κι εδώ. Δεν ξέρω αν έκανα καλά...μου υποσχέθηκε πως δεν θα ξαναφωνάξει μπροστά στο παιδί, αλλά δεν του έχω εμπιστοσύνη.
Εχθές ήταν η πρώτη φορά που με ακούμπησε- με τράβηξε απ την μπλούζα και γι αυτό σοκαρίστηκα τόσο..Σήμερα έλεγε ότι το μόνο που θέλει είναι να μην του πάρω το παιδί και ότι αν είναι σίγουρος οτι θα το βλέπει θα ηρεμήσει..