Ε, μπορεί και να το πιστέψει και να της πει ο άλλος ότι ήταν στιγμιαίο λάθος και να συνεχίσουν αυτοί καλά κι η φίλη μας χειρότερα.
Όλα παίζουν.
:)
Printable View
Ε, μπορεί και να το πιστέψει και να της πει ο άλλος ότι ήταν στιγμιαίο λάθος και να συνεχίσουν αυτοί καλά κι η φίλη μας χειρότερα.
Όλα παίζουν.
:)
Πραγματικά δεν ξέρετε τι λέτε κ λέτε ότι να ναι μερικές... Κ εννοείται πως έχω πρόσβαση σ αυτόν κ μιλάμε κ κάθε μέρα κ έρχεται κ με βλέπει όπως κ χθες ήταν στο σπίτι μου απλά δεν θέλει να μαθευτει τίποτα.. Πιστεύει κ αυτός ότι θα έχει ένα παιδί κ δν θα το μάθει κανείς.
Και τι αλλάζει στο τι θα σκεφτεί ή άλλη αν πας να της μιλήσεις αυτό που λες;
Δεν είπα ότι θα ήθελε το καλό μου.αλλά δεν θα υπήρχε λόγος να μην την πιστεψω.και σιγά το κελέπουρι δηλαδή που έχουν οι κοπελες.ένας στον ανανδρος είναι που τις κοροιδευει και της δύο. Εσύ αν συνεβαινε κάτι τέτοιο δεν θα ήθελες να το μαθεις έστω και με αυτόν τον τροπο?
Και δεν το κράταω ούτε από συμφέρον ούτε από εκδίκηση ούτε επειδή πιστεύω πως έτσι θα τον κρατήσω κοντά μου το κρατάω επειδή το θέλω αυτό το παιδί κ πιστέυω πως είναι ευλογία να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί... Κ επίσης μαζί του ξέρω ότι δεν θα είμαι ποτέ είτε το μάθει η άλλη είτε όχι αυτό όμως δεν αλλάζει με τίποτα την απόφαση που έχω πάρει να το κρατήσω. Επειδή βιάζεστε κ λέτε άσχημα πράγματα χωρίς να ξέρετε
Να σε ρωτησω κάτι? Πως νιώθεις που ένας άνθρωπος φεύγει από κοντά σου και πάει σε μια άλλη? Πως νιώθεις που αυτός ο άνθρωπος θέλει να ρίξεις το παιδί? Πόσο κοστολογεις τον εαυτό σου? Τι σου αξίζει τελικά? Αν σου αξίζει όλο αυτό τότε μην παραπονιέσαι!
Οι άνθρωποι όταν θέλουν να πετύχουν κάτι πατάνε στην αδυναμία του άλλου και εκεί κάνει παιχνίδι.
Τι θες τελικά από αυτόν τον άνθρωπο? Και τι πιστεύεις ότι θα πάρεις?