Quote:
Originally posted by Marilou79
Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι πραγματικά το έχω μετανιώσει. Δεν είναι ανασφάλεια αυτό που νιώθω μήπως και δεν βρω κάτι στην μετέπειτα ζωή μου κτλ. κτλ. Έχω συνηδητοποιήσει τι έχω κάνει και αυτό είναι που με πονάει τώρα... Ξέρω ότι πλέον μετά από ότι έγινε η λογική λέει ότι δεν μπορούμε να ξαναείμαστε μαζί. Η σχέση θα είναι άρρωστη.
Αυτό όμως είναι αρκετό για να μην μας κάνει να προσπαθούμε??? Δυστυχώς μαθαίνουμε από τα λάθη μας, από τα άσχημά μας και όχι από τα καλά μας. Το καλύτερο είναι δηλαδή να πεις ότι έγινε έγινε και πάμε μπροστά???
Αν πραγματικά έχεις μετανιώσει για κάτι δεν υπάρχουν ευκαιρίες??? Τέλος????
Θεωρώ ότι περισσότερο απωθημένο θα μου μείνει μέσα μου για πάντα να μην το προσπαθήσω παρά το να κάνω όλη μου τη προσπάθεια και ας φάω τα μούτρα μου. Στην τελική τι περισσότερο θα χάσω από αυτό που έχω χάσει... μήπως την αξιοπρέπειά μου? Και μόνο που το έκανα αυτό την έχασα ήδη.
Απλά αυτή την περίοδο ηρεμώ, είμαι μόνη μου κ σκέφτομαι... δεν θέλω να αναλωθώ σε λόγια που ήδη του αναλώθηκα τότε και τα έκανα χάλια. Εδώ τα πράγματα θέλουν ουσία... όχι λόγια... έτσι πιστεύω...
Μαριλου, η γνώμη μου ώς άνδρα είναι: