Θα σου κανω μια ερωτηση. Ειπες οτι το αφεντικο καφετεριας ειχα ατομο στο Δαφνι. Ρωτουσες πριν αν ειναι καλα η κοπελα?γιατι απ οτι καταλαβα το ειχες ακουσει απ αλλου. Μαλλον οχι ε? Αρα τι σημαινει?
Printable View
Θα σου κανω μια ερωτηση. Ειπες οτι το αφεντικο καφετεριας ειχα ατομο στο Δαφνι. Ρωτουσες πριν αν ειναι καλα η κοπελα?γιατι απ οτι καταλαβα το ειχες ακουσει απ αλλου. Μαλλον οχι ε? Αρα τι σημαινει?
δεν ηξερα για το δαφνη.. ειχα ακουσει οτι απλα η αδερφη του ελειπε για καποιο διαστημα.. και ολοι υπεθεσαν οτι κατι συνεβει... και οντως με αυτα που μου ειπε ο καφετζης ειναι αληθεια..η πληροφοριες διασταυρωθηκαν... αλλα σε καμια περιπτωση δεν το ειπα σκοπιμα για να πληξω καποιο προσωπο...
δυστηχως θα επρεπε να ανοιξω 100 θρεντ για να πω την ιστορια της ζωης μου.
αλλα δεν γινετε.
λεω τα απολυτως απαραιτητα που με απασχολουν αυτην την στιγμη....
Αλλο εννοω εγω. Αν το ηξερες και δεν μιλησες για να μην τον φερεις σε δυσκολη θεση. Το ειπα για να καταλαβεις οταν εισαι απο το αντιθετο στρατοπεδο. Αστοχο παραδειγμα σου εφερα
αα οκ .. δεν ειπα οτι το ηξερα.. απλα δεν ειπα τιποτα... το οκ ευχομαι να πανε ολα καλα... αυτο το ειπα... και απο εκει και περα μου φερνει τον καφε δεν εχουμε ξανα σηζητησει τιποτα περι αρρωστιας... σαν να καταλαβαινει ο ενας τον αλλον....
Αυτο με τις ταμπελες που λες προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις. Θα σκεφτω κατι αλλο
μην ανχωνεσαι κοπελια οκ!!
Εχεις δικαιο ζοριστικα όποτε μας βαλεις να ψηφισουμε πες μας:D Εγω τελευταια να δω τη ψηφισαν οι αλλοι πρωτα
μπορεις να χαζεψεις απο τα φαρμακα?
προσπαθω να καταλαβω τι λετε και το διαβαζω ξανα και ξανα...βγαζω καποιο νοημα αλλα οκ!! ζοριστικα και εγω!
η απαντηση μαλλον ειναι ναι...!
Μονος σου το ειπες δεν βαζεις ταμπελες χαχα
Λοιπον εγω θα παρω το θαρρος και θα πω αφελεις. Οποιος εχει κοτσια ας πει ή να μη πει?
Βασικα εισαι αυθορμητος καταλαβα εγω
αυθορμητος η βλακας? δεν ξερω...
Αυθορμητος ρε αλλα οι αλλοι δεν μπορουν να σε καταλαβουν γιατι δεν ειναι
Αυθορμητος τι σημαινει οτι λες τα πραγματα οπως ειναι....αλλα οι ανθρωποι αδυνατουν να αντιμετωπισουν την αληθεια και κρυβονται