Originally Posted by
brown eyes
Στον σύντροφο μου έχω μιλήσει, όχι με φωνές και υστερίες. Τον είχα πιάσει ήρεμα και ωραία κι του είπα πως με κάνει να νιώθω αυτή η κατάσταση. Αυτός όμως θίγεται και νομίζει ότι τα λέω για κακό ή ότι δεν συμπαθώ τον αδερφό του και θέλω να τους χαλάσω την σχέση. Που κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν ξερω τι άλλο να του πω, με τι άλλον τρόπο να του μιλήσω για να καταλάβει και τη δίκη μου πλευρά. Στον αδερφό του δεν μπορώ να μιλήσω γιατί είμαι σίγουρη πως θα αρχίσει να φωναζει και θα με οδηγήσει στο να αρχίσω να φωνάζω κι εγώ και θα μαλώσουμε άγρια. Μα και τώρα που σας γράφω, ήμουν στο σαλόνι με τον σύντροφο μου και κάναμε κάτι μαθήματα στον υπολογιστή, έρχεται μέσα ο αδερφός του και του λέει θέλει να δουν το νέο επεισόδιο από μια σειρά. Του λέει ο σύντροφος μου θα το δουν σε λίγο γιατί κάνουμε τα μαθήματα τώρα και ο μικρός νευρίασε και του φώναξε ‘άσε δεν θέλω να το δω τωρα’ και πήγε στο δωμάτιο του. Πειτε μου, με ένα τέτοιο άτομο πως να κουβεντιάσω εγώ; Και βέβαια αυτό έχει ως αποτελέσμα ο σύντροφος μου να μην του χαλάει χατήρι σε τίποτα. Έχουμε πλάνα να κάνουμε κάτι εμείς σαν ζευγάρι, αν ο αδερφός του πει στον φίλο μου ‘αααα θέλω να κάνουμε αυτό σημερα’ ο φίλος μου θα με ακυρώσει εμένα. Ειλικρινά σας μιλάω, αν δεν γίνει το δικό του όταν το θέλει θυμώνει και φωναζει. Έχω απελπιστεί, δεν ξερω τ να κάνω. Και άμα του πω θέλω να χωρίσουμε για αυτούς τους λόγους, εγώ θα βγω η κακια, γιατί αυτοί είναι 2 και εγώ είμαι 1. Και θα λένε πως δεν ήθελα τον αδερφό του και την οικογένεια του και διαφορα τέτοια.