Originally Posted by
mindcrime
Ρέμεντι από την μία δεν αποκλειεις τη περίπτωση να της είναι πιστός και από την άλλη μου λες είναι εντελώς αδύνατο.
παλι τα μπερδευεις. ειπα οτι ειναι εντελως αδυνατο να σταματησει να ειναι μπαι/γκει. το οτι καποιος ειναι μπαι, δλδ εξιταρεται και απο ανδρες (αν οχι, μονο απο ανδρες), δεν σημαινει οτι αποκλειεται να ειναι πιστος σε μια σχεση!!! αλλα ποτε δεν θα παψει να εξιταρεται απο το φυλο του.
αλλο η πιστη κι αλλο η προτιμηση.
υπαρχουν γκει που δενε χουν κανει ποτε τους σεξ με το φυλο τους!! το φαντασιωνονται ομως! αυτο δεν τους κανει στρειτ! απλα καταπιεζονται!!
Σου λέει η κοπέλα πως κάνουν σεξ και ποιοτικά είναι όπως πρωτογνωριστήκανε και μου θέτεις τον παράγοντα αμφιβολία στο αν είναι bi ή όχι. Αλλο πράγμα είναι το παντρεύομαι μια γυναίκα που δεν κάνω σεξ μαζί της για τα ματια του κόσμου για να πηγαίνω στο παρασκηνιο με άνδρες και άλλο δίνω σε μια γυναίκα αυτό που της αρέσει ενώ παράλληλα στο παρελθόν μου πήγαινα και με τα δύο φύλα.
ναι, αλλα το λεει η κοπελα. γιατι εκεινη ικανοποιειται πληρως. δεν ακουσαμε τον ιδιο. εκεινος μπορει να κανει γυμναστικη, αλλα να μην ικανοποιειται. δεν ειναι στο μυαλο του, μεσα. μονο εκεινος ξερει αν ικανοποιειται και τα ευρηματα απο την κρυφη ζωη του, δειχνουν οτι μαλλον ειναι ανικανοποιητος απο την δικη τους σεξουαλικη σχεση. δεν θελω να σε ταραξω, αλλα υπαρχουν και ανδρες και γυναικες που ικανοποιουντια σεξουαλικα μονο με το φυλο τους, αν και κανουν σεξ και με το αντιθετο φυλο, χωρις ιδιατερη ικανοποιηση ομως. το οτι κανει καποιος σεξ, δεν ειναι αποδειξη οτι γουσταρει κιολας. οσοι το εχουν κανει, το ξερουν... υπαρχουν πολλοι ανδρες που παντρευονται για τα ματια του κοσμου και κανουν και σεξ με την γυναικα τους. αλλα το κανουν αγγαρια. με ανδρες ικανοποιουνται πραγματικα.το ιδιο και γυναικες. αυτοβαφτιζονται μπαι, αλλα ειναι γκει, εφοσον δεν ικανοποιουνται. για να ειναι μπαι καποιος, πρεπει και να ικανοποιειται οταν κανει σεξ, οχι να το κανει σαν αυνανισμο..
Αντε πάλι τα ίδια. Εγω είμαι straight εκείνος είναι bi. Έχει μεγάλη διαφορά το ένα με το άλλο. Εμένα δεν με ελκύουν άνδρες ενώ εκείνον τον ελκύουν και τα δύο φύλα. Τη γυναίκα μου την ελκύουν και τα δύο φύλα αυτό όμως δεν την απέτρεψε από το να αποφασίσει να συμβιώσει με άνδρα.
για την γυναικα σου, ας μιλησει η ιδια. προτιμω να το συζητησουμε γενικα.
Και ξανα μανά τα ίδια. Δεν είναι gay o άνθρωπος, o άνθρωπος είναι bi. Τον όρο sissy boy τον έχεις ακουστά; Λοιπόν βάλε στο γκουγκλ sissy boy femdom ή crossdresser femdom για να διαπιστώσεις πως υπάρχουν άντρες που τους αρέσει η πρωκτική επαφή εκτός από άνδρες και με γυναικες ή και με τα δύο φύλα.
sissy boy ειναι ο θηλυπρεπης, και οχι ο παρενδυσιας. ο παρενδυσιας, λεγεται crossdresser. ειναι δυο διαφορετικα πραγματα. υπαρχουν θυληπρεπεις ανδρες, που δεν ντυνονται γυναικες.
μα συμφωνω οτι υπαρχουν ανθρωποι που την βρισκουν και με τα δυο φυλα!! αυτο που ειπα, ειναι οτι υπαρχουν παρα πολλοι που αυτοαποκαλουντια μπαι, μονο απο ντροπη, γιατι δεν θελουν να αποκαλυψουν οτι ελκονται ΜΟΝΟ απο το φυλο τους καιμε το αντιθετο απλα κανουν αγγαρια...
και δεν ξεχωριζουν με καποια ταμπελα μεταξυ τους. οι ιδιοι το ξερουν...
αν ο τυπος δεν ενδιαφεροταν απο ποιον θα λαβει την πρωκτικη επαφη, θα το ζητουσε απο την γυναικα του, δεν θα εψαχνε στοματικες επαφες τα βραδια κρυφα.... αυτος, θελει ανδρες για την πρωκτικη του επαφη..
το ξεκαθαρισε η "κοπελα". δεν το διαβασες; οτι η ιδια ειναι ανοιχτη σε πειραματα, αλλα εκεινος αγριευε οταν επιχειρουσε πιο κινκι κινησεις... ενω με τους ανδρες, δεν αγριευε..
Το πρόβλημα για τη θεματοθέτρια είναι το αν θα της είναι πιστός όχι με το ποιο φύλο θα την κερατώνει γιατι η απιστία όπως και να έχει είναι απιστία. Το ερώτημα είναι η θεματοθέτρια δέχεται το κεράτωμα ή όχι; Αυτός ο τύπος πάει και με άνδρες γιατί του αρέσουν τα ανδρικά σώματα ή γιατί του αρέσει η παθητικότητα;
μα ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ψαχνει ανδρες γιατι θελει ανδρες!! αν του αρεσε η παθητικοτητα, θα την εψαχνε απο γυναικες. κι αν οχι απο την δικη του, απο αλλες. δεν ψαχνει γυναικες στο ιντερνετ. ανδρες ψαχνει..
πιστευω οτι δεν θα της ειναι πιστος, γιατι το παθος του ειναι οι ανδρες. ειπα οτι δεν το αποκλειω, αλλα οχι οτι το πιστευω κιολας..