Καλημερα σε ολους. Αλλη μια μερα αυπνη, κλαμμενη, μονη , αδεια.
Καποιες αποψεις των φιλων εδω μεσα εχουν λογικη βαση και ισως να εχουν δικιο.
Αλλα ποιος ειπε οτι οι σχεσεις των ανθρωπων σημερα ειναι ευκολες¨ Την στιγμη μαλιστα που εχουν αλλιωθει σημαντικες αξιες . Ειναι τοσο δυσκολο να εισαι σιγουρος γιαυτον που εχεις απεναντι σου οσο σιγουρος εισαι και για εναν αγνωστο που συναντας. Τοτε λοιπον γιατι να καταδικαζουμε σχεσεις που δημιουργουνται εξω απο τους κανονες που εμεις συμφωνα με την κουλτουρα που εχουμε διαμορφωσει σαν λαος να τις ριχνουμε στα αχρηστα. Πιστευετε οτι αν ηταν κατι το επιπολαιο θα κρατουσε εννεα σχεδον μηνες δεν θα ειχε τελειωσει μεσα στους πρωτους τρεις λεω εγω αποψη μου.Γιατι να συνεχιστει τοσο καιρο με θυσιες προσωπικες και οικονομικες και απο τις δυο πλευρες. Και ενταξει εγω πεστε οτι ειμαι πολυ συναισθηματικη και μου αρεσει να δινομαι στους αλλους η να ειμαι αφελης και ρομαντικη ο αλλος τι ηταν: Το μεγαλυτερο διαστημα το ειχαμε διαμορφωσει προσωπικη επικοινωνια μεταξυ μας , δουλεια, οικογενεια και καποιους λιγους φιλους. Ακομα και τα μικρα διαλλειματα της δουλειας ηταν δικα μας. Οι ανθρωποι σημερα εχουν γινει πολυ ατομιστες περα απο τον εαυτο τους δεν βλεπουν τιποτα εχει χαθει αυτη η επαφη με τα οποια προβληματα που συνεπαγονται.Ποια ειναι η διαφορα αυτων των σχεσεων με τις σχεσεις των ναυτικων που κανουν μηνες να βρεθουν χωρις την πολυτελεια της συχνης επικοινωνιας. Δεν κρυβουν τους ιδιους κινδυνους : Ειχα διπλα μου οικογενειες τετοιες και ξερω πως ειναι. Τι ζηταμε σημερα απο μια καλη σχεση επικοινωνια αμεσοτητα χημεια καλη σεξουαλικη ζωη σεβασμο ετσι δεν ειναι η κανω λαθος:Ξερετε οταν κρυβεσε πισω απο τα καλωδια στην αρχη πλασαρης τον καλυτερο εαυτο σου ετσι γινετε και στις πραγματικες σχεσεις μετα ομως οσο περναει ο καιρος ξεδιπλωνεις τον εαυτο σου λες μηπως προκετε να τον δω κατι που δεν συμβενει με τις κανονικες σχεσεις. Μεχρι εκει ομως τι γινετε ομως οταν ανακαλυπτεις μεσα σου οτι αυτος ο ανθρωπος σου εχει ανοιξει την ψυχη του ξερεις πραγματα που ειναι δυσκολο να υποθουν γιατι μην μου πειτε πως ολοι δεν κρυβουμε καποια πραγματα μεσα μας.Εγω σας λεω οτι εαν γνωριζομαστε κατω απο πραγματικες συνθηκες δεν θα ειχαμε ανοιχτει ο ενας στον αλλο το ειχαμε συζητησει εξξαλου αυτο.
Τα ερωτηματα ειναι πολλα δεν νομιζω να ρισκαρεις δινοντας στον αλλο που υποτιθετε οτι δεν ξερεις προσωπικα στοιχεια και το στιγμα της οικογενειακης σου ζωης. Γιατι να με εμπιστευτη που ξερει οτι εγω δεν θα χρησημοποιησω κατι απο ολα αυτα ενω ξερω που μενει ξερω το τηλεφωνο του σπιτιου του ξερω καποιους γνωστους του οπως και αυτος για μενα. Αν δεν ειχε νιωσει και αυτος κατι (ειναι ανθρωπος που εχει γυρισει σχεδον ολο τον κοσμο δεν ειναι αφελης η καποιος που δεν ξερει τι του γινετε) θα το τραβουσε τοσο πολυ:
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΝΗ