Οποιος τον περασει ελαφρα κανει αντισωματα και δε φοβαται μετα. Παιζει καποτε να ζητανε πιστοποιητικο αντισωματων για να σε προσλαβουν.
Printable View
Οποιος τον περασει ελαφρα κανει αντισωματα και δε φοβαται μετα. Παιζει καποτε να ζητανε πιστοποιητικο αντισωματων για να σε προσλαβουν.
Ο,τι και να είναι μου δημιουργεί αίσθημα παλμών και τώρα είμαι ξαπλωμένος και έχω 80 παλμούς. Πως να κοιμηθείς με τόσους παλμούς; Νιώθω σαν να κάνω κάποια δραστηριότητα. Είναι και χάλια το στομάχι μου. Και έχω πάρει και ζαναξ, είμαι με ελάχιστες ώρες ύπνο δύο μέρες και πάλι δυσκολεύομαι να κοιμηθώ λόγω του αισθήματος παλμών.
Πιστευω το στομαχι. Δεν υπαρχει κατι που τρως και σε βοηθαει; Επισης πρεπει να κλεισεις τελειως το κινητο και τα φωτα.
Έχεις δοκιμάσει το κολλάρο για τις γάτες ώστε να μην πιάνουν τσιμπουρια;
Το εχω κάθε μερα για παααρα πολυ καιρο. Πλάτη στήθος αριστερά και αριστερό χέρι. Μολις κανω καμια κίνηση η ξερεις να ανοίξω το στήθος μου εκτός του οτι κανει τρομερό κρακ συνέχεια πονάει κιολας. Βαράνε και τσιμπήματα αβέρτα. Αυτο όμως με την κίνηση μαλλον μου είπαν ειναι κακή στάση σώματος η κοιμάμαι όπως ναναι. Και μάτι για μαζεμένα άλατα μου είπαν αλλα κλαιν μαιν αυτα δεν ειναι τιποτα. Μακάρι να λες να ειναι κατι τέτοιο και όχι κατι αλλο. Αλλα τοσο καιρο που τα εχω λογικά θα το είχα πάθει το κακό. Με τι κινήσεις σε πονάει; Α και να σημειώσω πως υπάρχουν στιγμές μεσα στη μερα που δεν πονάει αλλα κρακ κανει πολυ!
Κι εμένα με κινήσεις επιδεινώνεται, τύπου αν κουνήσω το αριστερά χέρι ή τεντωσω τα χέρια, αλλά κάποιες φορές με πιάνει και στα ξεκαρφωτα σαν σουβλιά. Το είπα στον καρδιολόγο και μου είπε ότι είμαι πολύ μικρός για να έχω βουλωμενες αρτηρίες και δεν συμβαδίζει κάτι τέτοιο με τις εξετάσεις και το ιστορικό μου και να μην ασχολούμαι. Δεν με κάλυψε ιδιαίτερα. Έχω και αίσθημα παλμών τις τελευταίες τρεις μέρες, ανυπόφορο, ξαπλώνω και νιώθω την καρδιά μου παντού, στην πλάτη στο κεφάλι, στην κοιλιά. Μίλησα μόλις με τον γιατρό και μου λέει να μην δίνω σημασία. Ελαφρώς πιασμένος στον αυχένα είμαι κι εγώ , και δεν κοιμάμαι σε καλή στάση σώματος,είναι γεγονός αυτό.
Εμένα κάνει το στέρνο μου συνέχεια κρακ. Πολυ κρακ ολη μερα. Ειδικα αν κανω ανοίγματα προς τα αριστερά. Απλά ο πόνος περιορίζεται στην αριστερή μεριά ακριβώς εκει που ειναι η καρδιά. Σουβλιες κτλ εχω παρά πολλα χρόνια και δεν τις δίνω πλέον σημασία. Μονο οι ταχυκαρδίες και τα Αποτωμα με τρομάζουν. Τα τσιμπήματα μπορεί να ειναι χίλια δυο αλλα. Κανει λίγα ανοίγματα να δεις αν σε πονάει. Τοτε σίγουρα ειναι κατι αλλο. Εγω κοιμάμαι άτσαλα τελείως η πάνω στα χέρια μου η στραβά γιαυτο με πονάει.