Originally Posted by
Antonis8
Βικυ ειλικρινά είσαι κουραστική και προφανως κάνεις προτζεκσιον στον εαυτό σου και λες σε μένα αυτά που θες να του πεις.
ΔΕΝ ειχες ποτε παλινδρομηση,σε μένα επιβεβαιωθηκε όχι απλως παλινδρόμηση αλλά οισοφαγιτιδα α βαθμού με αλλοιωσεις στον οισοφαγο το οποιο έχει επιβεβαιωθεί απο γαστροσκοπηση και το είδε και ο ωρλ. Εσένα δεν επιβεβαιωθηκε ποτε οισοφαγιτιδα και όλα τα αλλά τρέλα που ελεγες για καρκινους,παλινδρόμηση έχει το 80% του πληθυσμου,άλλο πραγμα αυτό και άλλο πραγμα οι αλλοιώσεις στον οισοφάγο που έχω εγώ. Χωνεψω το. Μόνη σου τα ειχες γράψε ότι ο ΩΡλ δεν σου βρήκε τιποτα, εμένα ο ΩΡΛ χωρίς να του πω ιστορικό ,είδε στην εξέταση τις αλλοιωσεις στον οισοφάγο έξι μήνες μετά την γαστροσκοπηση και αφού είχα κανει και κύκλο αγωγής. Δεν επουλωνεται εύκολα, ακόμα έχω προβλημα.
Γενικά προφανως έχεις καποιο θέμα κατανόησης ,μην σπαταλας άλλο το χρόνο μου με τις τετριμενες φλυαριες μου. Εσυ εισαι αυτή που κάνεις διαγνωσεις στον εαυτό σου και μια λες έχεις καρκίνο ,μια όγκο κλπ, δεν βλεπω γιατι τα λες σε μένα αυτά και αμφισβητεις τους γιατρούς μου. Δεν έχουμε κανένα κοινό μεταξύ μας,βγαλτο απο το μυαλό σου και σταματα να μου λες ανοησιες για γκουγκλαρισμα λες και ειμαι κανένας αμορφωτος. Εχω να γκουγκλαρω συμπτωματα κυριολεκτικά απο οταν ήμουν 18.
Και, ναι, με ορθοστατικη σαφως και με διέγνωσε γιατρός για αυτό μου έδωσαν και την αντιστοιχη αγωγή μετά απο έξι μήνες που χρειάζεται για να επιβεβαιωθει αυτή η κατάσταση.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι κολλημα έχεις φάει μαζί μου και θεωρεις ότι έχουμε τα ίδια. Γενικά, αν σου ειναι εύκολο, ασε με ησυχο.