Μην σοκαρεσαι δυστυχώς κυκλοφορούν πολλοί ....
Το μόνο που τους προσαπτεις είναι η άγνοια κινδύνου λόγω ηλικίας και φυσικά είπαμε το πολύ ίντερνετ καίει κύτταρα. ...
Printable View
Μα γιατί; Εδώ υπήρχαν τύποι νέοι και νέες που πιστευαν πως η Χρυσή Αυγή θα τους έλυνε το πρόβλημα ή ότι ο Σώρρας είχε και θα διέθετε για την Ελλάδα μισό τρίς.!!!!
Ειρωνία της τύχης όλοι αυτοί οι Ελληνες στην πλειοψηφία τους δεν γνωρίζουν καν την Ελληνική ορθογραφία αλλά παρόλα αυτά είναι πατριώτες και έχουν δικαίωμα ψήφου
Το φόρουμ έχει πάρει πραγματικά την κάτω βόλτα με τις εκφραστικές και νοηματικες ακρότητες που εκφραζουν ορισμένα μελη.
Έχεις δίκιο Αντώνη, απλά μου φάνηκαν τόσο αλλοπροσαλλα όλα όσα διαβασα που με οδήγησαν σε τετοιες εκφράσεις!
Ότι ο εγκέφαλος όμως έχει κάνει μπορούμε να το λέμε ε? Ε?
Δεν το είπα για σένα,για την αντίθετη πλευρα. Εκεί ξεφυγει η κατάσταση. Και θεωρούν οτι επιχειρηματολογουν και αποδεικνυουν τη θέση τους αν γράψουν κάτι με caps.
Ο εγκέφαλος έχει καει, αυτό προφανώς ήθελα να πω
Μωρε καλά κάνουν και τα πιστεύουνε αλλά ας μου λυσουν μια απλή απορία. Γιατί τόσα χρόνια δεν δημιουργούν κάτι απλό και χρήσιμο, ένα τσιπάκι με γεωεντοπισμό ώστε ο καθε ιδιοκτητης που έχει χάσει το κατοικιδιο του να μπορει να το βρει ανα πασα στιγμή. Τι στα κομμάτια και 2000 να το πουλαγανε καποιοι θα το πληρωναμε για όσα κατοικίδια έχουμε δεν θα τους έφταναν;
Το fb και ότι άλλο που χρησιμοποιούμε έχουμε και την δυνατότητα να μην το χρησιμοποιήσουμε χωρίς κυρώσεις.. Αυτό είναι η ελευθερία.
Τώρα αν τυχόν υπάρξει τσιπάκι η οτιδήποτε άλλο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ μέσο που θα μπορεί κάποιος να σε παρακολουθήσει, θέλω να ελπίζω ότι δεν υπάρχει νοήμων ανθρωπος να το δεχθεί. Ποιος μου εγγυάται εμένα οτι στο μέλλον μετά από 20 - 50 - 200 χρόνια δεν θα αποκτήσει τον έλεγχο σε ένα τέτοιο σύστημα ένας σκατοψυχος σαν το χιτλερ που παρεπιπτόντως τέτοιο σύστημα ονειρευόταν. Η ελευθερία ιστορικά έχει αποδείξει ότι μπορεί να αντιδράσει και να τον στείλει στο διάολο. Ο έλεγχος θα μπορεί;
Εγω δεν επηρεάστηκα καπου...Δε δουλεύω οποτε δεν αλλαξε κατι στη δουλεια και τούς φίλους μου τους έβλεπα ολους σε σπίτια..οκ ήταν λίγο καταθλιπτικά που δε μπορούσες να κανεις οτι θες και ήταν κλειστά ολα αλλα αυτό περασ και πλεον απολαμβάνω ποταρες τουλάχιστον δύο φορες τη βδομάδα να βγαλω τα σπασμενα της Κλεισούρας
Εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια ο Bill Gates και το Ίδρυμά του, το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates (BMGF) εμβολιάζουν παιδιά κυρίως από τα εκατομμύρια σε απομακρυσμένες περιοχές φτωχών χωρών Αφρικής και Ασίας. Διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν πως τα περισσότερα από τα προγράμματα εμβολιασμού τους είχαν καταστροφικά αποτελέσματα, προκαλώντας την ίδια ασθένεια (πολιομυελίτιδα, για παράδειγμα στην Ινδία) και στείρωση νεαρών γυναικών (Κένυα, με τροποποιημένα εμβόλια τετάνου). Πολλά από τα παιδιά πέθαναν. Πολλά από τα προγράμματα υλοποιήθηκαν με την υποστήριξη του ΠΟΥ και – ναι – του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών που είναι υπεύθυνος για την προστασία των παιδιών, την UNICEF.
Οι περισσότερες από αυτές τις εκστρατείες εμβολιασμού πραγματοποιήθηκαν χωρίς τη συναίνεση μετά από ενημέρωση των παιδιών, των γονέων, των κηδεμόνων ή των δασκάλων, ούτε με τη συναίνεση μετά από ενημέρωση ή με πλαστή συγκατάθεση των αντίστοιχων κυβερνητικών αρχών. Στη συνέχεια, το Ίδρυμα Γκέιτς μήνυσε κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, Κένυα, Ινδία, Φιλιππίνες.
Ο Bill Gates έχει μια παράξενη εικόνα του εαυτού του. Βλέπει τον εαυτό του ως τον Μεσσία που σώζει τον κόσμο μέσω εμβολιασμού – και μέσω της μείωσης του πληθυσμού.
Εκείνη την εποχή, όταν εκδόθηκε η Έκθεση Rockefeller 2010, με το ακόμη πιο περίφημο σενάριο “Lock Step”, ακριβώς το σενάριο στο οποίο ζούμε την αρχή αυτή τη στιγμή, ο Bill Gates μίλησε σε μια εκπομπή TED στην Καλιφόρνια, “Innovating to Zero” Σχετικά με τη χρήση ενέργειας.
Χρησιμοποίησε αυτήν την παρουσίαση TED για να προωθήσει τα προγράμματα εμβολιασμού του, λέγοντας κυριολεκτικά, «Εάν κάνουμε μια πραγματικά καλή δουλειά εμβολιασμού παιδιών, μπορούμε να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 10% σε 15%».
(Ο ΊΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΜΕΊΩΣΗ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΌ ΈΔΩΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΊΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΎΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΊΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ) και ερωτω: Γιατί ένας άνθρωπος που θέλει να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό να δίνει μια περιουσία για το εμβόλιο του κορονοιου;; Τι μεσολάβησε;; Άλλαξε κάτι;; Απορίας άξιον.... Και εμβολιασμός πιο πάνω λέει χωρίς συναίνεση!! Δεν ξέρω εάν έχουμε νοσηρή φαντασία ορισμένη,εδώ μεσα! Πραγματικά εύχομαι να είναι ψέματα όλα αυτά και να είμαστε εμείς η φαντασιόπληκτοι!!
Κατέληξα στο ότι ο μόνος τρόπος να επιβιώσεις είναι να είσαι κυριολεκτικά στην κοσμαρα σου Άστον τρελό στην τρέλα του πoυ λένε εσύ mindcrime κυρίως τι παιδευεις το κεφάλι σου με όλα αυτά εσύ λες ότι η τεχνολογία έκανε τις ζωές μας χειρότερα εγώ λέω καλύτερα αυτά που ζούμε εμείς τώρα στο κάτω κάτω είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που ζησανε οι πρόγονοι μας παλιά σε κλεβανε η σε σκοτώνανε στο δρόμο και δεν υπήρχε κανένας τρόπος να πιάσουν τον φυγα τωρα χάρις στην τεχνολογία θέμα χρόνου να τον βρούνε 1002 πράγματα έχει προσφέρει η τεχνολογία πήγαινε Τόκιο dubai που έχω πάει εγώ να καταλάβεις μια χαρά ζούμε τώρα καλύτερα από ποτέ και αυτό με τον κορονοιο για επανεκκίνηση της οικονομίας γίνεται σπιτάκια μας καθίσαμε στο κάτω κάτω δεν βγήκαμε και να πολεμήσουμε έξω οι καφετέριες και τα κλαμπ γεμάτα είναι ακόμα θα ζήσουμε με τα επιδόματα φέτος τι ν κάνουμε σε άλλες χώρες ούτε αυτά δεν δίνουν μην είμαστε αχάριστοι
Εδώ το άρθρο εάν είναι αληθές μιλάει για έναν τύπο που τα εμβόλια του βγήκαν σκάρτα, που υποχρέωσαν τους ανθρώπους στις κάτω χώρες να πάρουν το εμβόλιο. Από την άλλη μιλάει για μείωση του πληθυσμού και ξαφνικά δίνει κάτι εκατομμύρια εκεί για να φτιάξει εμβόλιο, πως μπορείς να εμπιστευτείς έναν τέτοιο άνθρωπο με τέτοιο ιστορικό και να πας να κάνεις το εμβόλιο δεν ξέρω αλλά εγώ το βρίσκω τρελό!!
Μηπως με μπερδεύεις με άλλον; Ουδέποτε ισχυρίστηκα πως η τεχνολογία επέδρασε αρνητικά στην καθημερινότητα μας. Αν με ρωτούσες το αντίθετο θα σου έλεγα. Κάποτε για παράδειγμα δεν υπήρχε ο μαγνητικός τομογράφος και ο γιατρός έπρεπε να μυρίσει τα νύχια του, κάποτε μία έγκυος δεν γνώριζε το φύλο του παιδιού που θα γεννούσε ή δεν γνώριζε αν το παιδί που θα γεννούσε θα ήταν υγιές. Ποτέ δεν θα με ακούσεις να ξεστομίζω ανοησίες που εμπλέκουν λογικές μανίας καταδίωξης και σενάρια από σειρές sci-fi του netflix