Originally Posted by
ntinti
Ξερεις αυτη την αντιδραση την ειχα και εγω καθε φορα που τα παιδια μου ανεβαζαν πυρετο οσο ηταν μικρα ...
κατευθειαν το μυαλο μου πηγαινε στο χειροτερο ,με επιανε κρυος ιδρώτας και ενα αίσθημα πανικου ...
μεχρι να δω πως θα εξελιχθεί κυριως το πρωτο 24ωρο και να τα δει η παιδιατρος καθομουν σε αναμενα καρβουνα και οι ταχυκαρδιες πηγαινανα συννεφο....
ηρεμουσα μονο αφου τους εξεταζε η γιατρος και μου ελεγε οτι ηταν μια κλασικη ιωσουλα .....μετα ημουν σαν να μην τα ειχα περασει εγω αυτα ...
ποτε δεν πηγε το μυαλο μου οτι ηταν κριση πανικου ,,,το θεωρουσα σαν μια φυσιολογικη αντιδραση που ειχα εγω λογο υπερβολικου αγχους που ειχα για τα παιδια....
Ισως ηταν η ηλικια μου που ημουν λιγακι λιγο πιο ζεν, ισως ηταν η αγνοια μου για το οτι ηταν κατι φυσιολογικο ολο αυτο αλλα ξεπεραστικε χωρις να κανω τιποτα απολυτος ....
οπως ερχοταν ετσι και εφευγε χωρις πολλες πολλες αναλυσεις ,γιατι αν το σκεφτουμε η υπερβολικη αναλυση στο μυαλο μας μονο κακο μας προξενει....
Ακομα και τωρα που εχουν μεγαλωσει και καμια φορα αρρωσταινουν αυτη η ταραχη και η ανυσιχια ακομα υπαρχει, οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο .....το θεωρω και σαν μια λογικη αντιδραση του οργανιμου μια μανας που ανυσηχει ...
Οποτε δεν νομιζω να αντιδρας υπερβολικα και αρρωστημενα ,θα το ελεγα, καθε φορα που περνανε μια ωσουλα τα παιδια ...
απλα ανησυχείς λιγο παραπανο απο το κανονικο και ολο αυτο το ανγχος σου βγαινει ετσι....