Αββυσος η ψυχή του ανθρώπου....
Ίσως εκνευρίστηκε ή ήταν η αντίδραση του για τις σπασμωδικές κινήσεις που έκανες..
Κάνε ότι πιστεύεις από τη και πέρα Αλλά να ξέρεις με το ζόρι τίποτα δεν γίνεται
Printable View
Έχει να ακουστεί δέκα μέρες δεν ξέρω τι περιμένει ...ίσως να του δώσω απάντηση για τον ψυχολόγο ίσως να θέλει να το λήξει δεν ξέρω. Μεγάλο αδιέξοδο
Εχει εγκλωβιστει και δεν ξερει τι να κανει, δεν θελει να παντρευτει και δεν θελει να χωρισει και επειδη δεν ξερει τι να σου πει σε αποφευγει. Ειναι σε δυσκολη φαση τώρα μαλλον προς το παρον δεν θελει γαμο αλλα δεν ξερει πως γινεται να σου το πει χωρις να σε χασει. Αν σου δωσει κλειδι τοτε κανει ενα βημα προς το γάμο που δεν θελει τουλαχιστον για τωρα να γινει
Το ίδιο θα μπορούσε να πει κι αυτός για εσένα και μάλιστα έχοντας το "πλεονέκτημα" ότι φάνηκε διαλλακτικός λέγοντας σου να το παλέψετε με ψυχολόγο κι όχι θέτοντας διορίες.
Η ουσία όμως είναι ότι δεν είναι διαγωνισμός στους εγωισμούς μία σχέση και ποιος θα σπάσει πρώτος. Άλλα θέλει αυτός, άλλα εσύ, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.
Από τη μεριά σου πρέπει άσχετα από το τι θα κάνει αυτός, να σκεφτείς σοβαρά τι θέλεις να κάνεις. Με το ΑΝ ήταν έτσι τα πράγματα, ΑΝ μου δήλωνε το και το κτλ δεν πας πουθενά. Με τα τωρινά δεδομένα τι θες να κάνεις.
Σωστά ...απλά βρίσκομαι σε κατάσταση σοκ ακόμα...μετά από 4 χρόνια που ήμασταν κάθε μέρα και νύχτα μαζί ξαφνικά μου λέει ότι έχει φοβία δέσμευσης ... ένας άνθρωπος που μου έλεγε πότε θα σε δω και θέλω να κοιμόμαστε μαζί τα βραδια...που παντού πηγαίναμε μαζί και είχαμε ίδιες παρέες.. έχω ένα παράπονο.. έρχονται εικόνες στο μυαλό μου και υπήρχαν ευκαιρίες να μου πει τις φοβίες και τις απόψεις του..αν το ήξερα ίσως δεν θα είχα επενδύσει τόσο κι δεν θα ένιωθα τόσο πληγωμένη και στον αέρα
Εγω θα σου ελεγα να μιλησετε αμεσα μαζι και να αφεισετε τα "πεισματα¨"
κανε εσυ την αρχη ,δεκα μερες ειναι πολλες μετα απ ολα αυτα που περιγραφεις...
Οταν εχουμε επενδυσει τοσα πολλα σε εναν ανθρωπο πιστευω θα ηταν καλο να τον στηριξεις στην προσπαθεια που θελει να κανει με την ψυχολογο ...
Τουλαχιστον εγω αυτο θα εκανα για τον ανθρωπο μου αρκει να χεις πολυ υπομονη και δυναμη δεν ειναι ευκολες αυτες οι κιαταστασεις....