Απλώς μου άρεσε το θέμα κι ήθελα να γράψω αυτό που θέλω περισσότερο στον κόσμο...
εγω παλι ρε συ Κυκνε μου γιατι οποτε σε "βλεπω" θελω να σε παρω μια αγκαλια :D
01-07-2020, 19:10
Deleted-13072020a
Quote:
Originally Posted by Κύκνος
Προσπαθώ...
Απλώς μου άρεσε το θέμα κι ήθελα να γράψω αυτό που θέλω περισσότερο στον κόσμο...
Καλά έκανες
01-07-2020, 19:22
Κύκνος
Quote:
Originally Posted by ntinti
εγω παλι ρε συ Κυκνε μου γιατι οποτε σε "βλεπω" θελω να σε παρω μια αγκαλια :D
Δεν ξέρω αλλά μ' αρέσει που γεννάω όμορφες σκέψεις... :)
Έχει λίγη ώρα που ζαλίζομαι κι είμαι μόνη στο σπίτι... Ελπίζω να περάσει γρήγορα...
01-07-2020, 19:29
Deleted-13072020a
Quote:
Έχει λίγη ώρα που ζαλίζομαι κι είμαι μόνη στο σπίτι... Ελπίζω να περάσει γρήγορα...
Χαλάρωσε όλα καλά θα πάνε.... σκέψου οτι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα
01-07-2020, 19:34
ntinti
Quote:
Ειναι προνόμιο αυτο να το ξερεις !
Ηρεμησε και προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι ......
01-07-2020, 19:40
Κύκνος
Quote:
Originally Posted by MariLen233
Χαλάρωσε όλα καλά θα πάνε.... σκέψου οτι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα
:) Το σκέφτομαι... Θα το κάνει να περάσει σιγά σιγά...
Ήπια λίγο χυμό, ίσως βοηθήσει αν τυχόν μου έχει πέσει η πίεση...
01-07-2020, 19:42
Κύκνος
Quote:
Ειναι προνόμιο αυτο να το ξερεις !
Ηρεμησε και προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι ......
Μου κάνει καλό αυτό που λες... :)
Προσπαθώ...
01-07-2020, 19:55
Deleted-13072020a
Quote:
:) Το σκέφτομαι... Θα το κάνει να περάσει σιγά σιγά...
Ήπια λίγο χυμό, ίσως βοηθήσει αν τυχόν μου έχει πέσει η πίεση...
Έχω υπόταση που με πιανει τα καλοκαίρια πιο πολύ......
01-07-2020, 19:56
ntinti
Quote:
Μου κάνει καλό αυτό που λες... :)
Προσπαθώ...
Πραγματικα χαιρομαι κοριτσακι μου!
Εισαι ευαισθητη ψυχη !
Μηπως να εκανες κατι τωρα που εισαι μονη σου και δεν μπορεις να κανεις οταν ειναι οι δικοι σου ωστε να περασει η ωρα σου ευχαριστα?
01-07-2020, 20:16
Κύκνος
Quote:
Πραγματικα χαιρομαι κοριτσακι μου!
Εισαι ευαισθητη ψυχη !
Μηπως να εκανες κατι τωρα που εισαι μονη σου και δεν μπορεις να κανεις οταν ειναι οι δικοι σου ωστε να περασει η ωρα σου ευχαριστα?
Δεν έχω κάτι που να μην μπορώ να κάνω όταν είναι εδώ... Καλά περνάω και μ' εσάς :) Ξέρεις τι θέλω πάρα πολύ; Να τον πάρω τηλέφωνο... Δεν θα το κάνω αλλά έχω τόση ανάγκη να τον ακούσω τώρα... Μακάρι να μπορούσα αλλά δεν θέλω να τον ενοχλήσω...
01-07-2020, 20:22
andreas86
Quote:
Δεν έχω κάτι που να μην μπορώ να κάνω όταν είναι εδώ... Καλά περνάω και μ' εσάς :) Ξέρεις τι θέλω πάρα πολύ; Να τον πάρω τηλέφωνο... Δεν θα το κάνω αλλά έχω τόση ανάγκη να τον ακούσω τώρα... Μακάρι να μπορούσα αλλά δεν θέλω να τον ενοχλήσω...
Εγω δεν έχω ούτε πρώην ούτε νυν!!
01-07-2020, 20:32
Κύκνος
Quote:
Originally Posted by andreas86
Εγω δεν έχω ούτε πρώην ούτε νυν!!
Δεν ξέρω αν είσαι σε καλύτερη ή χειρότερη θέση από μένα... Ίσως καλύτερη γιατί το να νιώθεις την έλλειψη ενός ανθρώπου που είχες και δεν μπορείς να έχεις πια είναι μεγάλο βάσανο...
01-07-2020, 20:53
andreas86
Quote:
Δεν ξέρω αν είσαι σε καλύτερη ή χειρότερη θέση από μένα... Ίσως καλύτερη γιατί το να νιώθεις την έλλειψη ενός ανθρώπου που είχες και δεν μπορείς να έχεις πια είναι μεγάλο βάσανο...
Μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά το διάστημα εκείνο που έχεις το δικό σου άνθρωπο, νομίζεις ότι είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος, έτσι το σκέφτομαι τουλάχιστον!
01-07-2020, 21:04
Κύκνος
Quote:
Originally Posted by andreas86
Μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά το διάστημα εκείνο που έχεις το δικό σου άνθρωπο, νομίζεις ότι είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος, έτσι το σκέφτομαι τουλάχιστον!
Σ' αυτό έχεις δίκιο, δεν λέω, αλλά αν χωρίσεις και δεν κρατήσει για πάντα ο πόνος του αποχωρισμού είναι μεγάλος... Πέρασα πολύ δύσκολα σ' εκείνη τη φάση, έπαιρνα συνέχεια χάπια για να κοιμάμαι και να μην νιώθω...
01-07-2020, 21:52
Deleted-13072020a
Quote:
Όχι καλύτερα για μένα να μη το κάνεις
Καλά κάνεις άμα θες καμια φορά να αναπολεις τα παλιά και να χαλαρωνεις
Αλλα ποτέ μη ξεχνάς πως η ζωή έχει και άλλες ευτυχισμένες στιγμές που δεν έχουν έρθει ακόμα