τέρμα η μουρμούρα.καλή τύχη!
Quote:
Originally posted by Panito
Παιδια γεια σας και παλι..Πηγα κι εκανα τη μαγνητικη και προς μεγαλη μου εκπληξη δεν ειχα τιποτα..Ουτε ογκο,ουτε σκληρυνση,ουτε ανευρυσμα,ουτε τιποτα(το μονο που εδειξε ηταν μια μικρη υποπλασια στο δεξι μερος του εγκεφαλου μου,κατι που εχει το ενα τριτο των ανθρωπων οπως μου ειπε ο ακτινολογος και ειναι κατι το φυσιολογικο)..Ολα καλα λοιπον..Τελικα ειχαν δικιο οοολοι οι γιατροι κι εγω ειχα αδικο..Να ρωτησω κατι,τη μαγνητικη πρεπει να την παω και σε νευρολογο η αρκει που την ειδε ο ακτινολογος???Παρεπιπτοντω� � τρομακτικη εμπειρια η μαγνητικη..Μιση ωρα κλεισμενος σε ενα βαρελι..Αλλα επρεπε να την κανω γιατι αλλιως δε θα μου εφευγε η ιδεα με τιποτα..Ηδη μου εφυγαν τα μουδιασματα στο προσωπο(μου ερχονται βεβαια που κ που αλλα δε δινω σημασια..Το μονο που επιμενει ειναι το μυδιασμα στα δαχτυλα του ποδιου αλλα θα το ξεπερασω κι αυτο που θα παει..Σας ευχαριστω πολυ ολους για τη συμπαρασταση σας..Μου δωσατε πολυ δυναμη..Ευχαριστω!!!Θα προσπαθησω να ξεπερασω τη νοσοφοβια μου..Καλη δυναμη σε ολους μας!!!
να πας σε νευρολόγο.κάτι πρέπει να κάνεις με τα παραπονάκια σου.άκου τρομακτική εμπειρία η μαγνητική;εγώ που κάνω 3 κάθε χρόνο τι να πω;γι\'αυτό ο καλός Θεούλης έκανε τις γυναίκες να γεννάνε.εκεί να δεις εμπειρία!από δω & πέρα τέρμα η μουρμούρα.γιατί δεν ακούς όταν σου μιλάνε οι άλλοι;όλα καλά.καιρός να ερωτευτείς...δεν θα έχεις χρόνο να σκέφτεσαι όλα τα απίθανα!καλημέρα!:)