Και οταν ο άλλος δε ξέρει τι θέλει τότε τι γίνεται..
Printable View
Και οταν ο άλλος δε ξέρει τι θέλει τότε τι γίνεται..
Γιατί κυνηγάς κάποιον που δεν σε θέλει?
Δε θέλω να το κυνηγήσω για να καταφέρω κάτι.. Πιο πολύ να ξεκαθαρίσω θέλω γιατί αυτό που κάνουμε τώρα δεν ωφελεί όμως
Και δεν μου έχει πει τίποτα ευθέως. Αυτό είδα.είναι μια ναι και μια όχι
Αν δεν θέλει από κοντά, του λες ότι έχεις να πεις στο τηλέφωνο και τελειώνει η υπόθεση. Λες ότι δεν ξεκαθαρίζει, αλλά κι εσύ το ίδιο κάνεις. Ετεροκαθορίζεσαι μονίμως. Θέσε τα όριά σου στις σχέσεις σου, και να είσαι σταθερή σε 5 πράγματα χωρίς να το υπεραναλύεις. Αν ο άλλος συμπεριφέρεται κάπως που θίγει τα όριά σου, δεν κάθεσαι να μπλέκεις σε ατελείωτο γαϊτανάκι σκέψεων και διαπραγματεύσεων, απλά την κάνεις χωρίς πολλά πολλά. Τα όριά σου δεν θα τα διαπραγματεύεσαι. Πρέπει όμως κι εσύ να είσαι σταθερή στο τι θέλεις και να το κάνεις σαφές και να το διεκδικείς.
Αναγκαστικά το λύνεις είτε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.. Κι εγώ όντως δεν το έπαιρνα απόφαση ίσως και γιατί δεν ήξερα τι θα ακούσω και φοβόμουν αυτό. Όμως όσο και να το σκέφτω ξέρω ότι έτσι δε γίνεται κάτι.. Και θα πρέπει να το πάρω απόφαση κάνοντας μια κίνηση και να δω τι θα γίνει ανάλογα με το απότελεσμα. Πιο πολύ γιατί θέλω να κάνω ένα βήμα παρακάτω.
Άμα λέει ΜΟΝΟ λόγια και τίποτα άλλο τότε μην ασχολείσαι άλλο μαζί του.....
Από τις πράξεις καταλαβαίνουμε αν κάποιος μας θέλει...
Μόνο με τα λόγια σίγουρα δε καταλαβαίνεις.
Εντωμεταξύ απ τη μία είχαμε με κείνον τη συζήτηση για τη δουλειά και με ρώτησε αν θα ξαναγυριζα σε κείνη τη θέση γιατί δουλεύω αλλού και αν έμαθα κάτι καινούργιο και όπως είπε μακάρι να γινόταν κάτι και να γύρισες. Και από την άλλη με πήραν τηλέφωνο να γυρίσω με πιο πολλές αρμοδιότητες. Τώρα που θα αναγκάζεται να με βλέπει καθε μέρα μεγάλο το σοκ.
Αυτό είναι σωστό.. Αν δεν τον ζορίσω δε θα μάθω σίγουρα. Και με νοιάζει να ξέρω.
Ναι, αλλά κάνουμε κύκλους και αποτέλεσμα μηδέν. Ζόρισέ τον να μάθεις λοιπόν, τι συζητάμε τα ίδια κι από πράξεις τίποτα;
Αυτό θα κανω. Θα του στείλω και θα απαιτήσω μια απάντηση