Originally Posted by
Antonis8
Κι εγώ φροντιζω πάρα πολλα ζώα οποτε μάλλον ξέρω παραπανω απο σενα, ειδικά δε αφού έδωσα λογικά επιχειρηματα. Ποια φοβία μεταφερα; Τώρα κάνεις και διαγνωσεις; Με έχουν τσιμπησει ένα σωρο τσιμπουρια στη ζωή μου,δεν έχω ασχοληθεί ποτε, μεχρι που ζητησα ιατρική συμβουλή για τα προσφατα τσιμπουρια και μου είπαν οτι ειναι επικινδυνο,το εψαξα και όντως είναι όπως ακριβώς τα ειπα παραπανω. Το να δινεις μια σωστη συμβουλή σε καποιον για να προστατεύσει την υγεία του δεν είναι φοβία, είναι υπευθυνοτητα,αντιθέτως αυτό που κάνεις εσυ είναι εντελώς ανευθυνο και το βασιζεις παλι σε κάτι αοριστο "είχα γάτες και σκύλους" . Κι εγώ έχω ζώα, και; Δεν σήμαινε ότι νοσησε η θα νοσησει αλλά ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ και επειδη τα τσιμπηματα μεταφέρουν λογιων λογιων βατκηρια καλο θα ηταν να επαιρνε έναν κύκλο αντιβιωσης. Τώρα που το βλεπεις εσύ αυτό ως φοβία και όχι ως καθαρή ιατρική προληψη,δεν το ξέρω, αλλά δεν είμαι και σίγουρος ότι με ενδιαφέρει να μαθω απο ένα άτομο που θεωρεί ασφαλή τα ομοιοπαθητικα φάρμακα. Αν πιστεύεις ππερισσότερο στα ματζουνια απο το τι λέει η ιατρική,καλως.