Ειναι ζαχαρη και μελι το καρπουζι του βαγγελη
Ειναι μπουζι ειναι τρελα το ινβερτερ του βαγγελα
Printable View
ο ερωτας ανηκει στην κατηγορια των λεγομενων "αυθορμητων συναισθηματων" εαν τον προσχεδιαζεις,εαν το κανονιζεις απο πριν και γενικα εαν την ψαχνς τοσο λεπτομερος δεν ειναι ερωτας αυτο που ψαχνεις .
Διαβαζω στα μηνυματα σου τα οσα ζητας απο τον υποψυφιο, δεν εχεις αδικο, απεναντιας νομιζω οτι το να θελουμε παντα το καλητερο απο το καλο ειναι υγειες! βεβαια οταν εχουμε ειδη κατις, διοτις αλλιως ειναι υπερβολη! ομως εσυ τις αρετες που εχεις να του προσφερεις ,τις εχεις προβαλει? εχεις αναρωτηθει πωτες? καλο ειναι να ζητας απο τον αλλον, αλλα κι απο εσενα προς τον αλλον?
Το οτις μπορει να μην εισαι η πολυ θεαματικα ομορφη απο εξωτερικη εμφανιση κοπελα ,δεν ειναι καλο να το φηνεις να σε παρει απο κατω! ουτες ομως κι να εθελοτυφλεις! Προσωπικα ειμαι της παλαιας σχολης,νομιζω οτι εμεις οι ανδρες πρεπει να "την πεφτουμε" στις γυναικες ακομα και οταν δεν μας αρεσουν ,ομως αν μας "παιζουν" με τα ματια πρεπει να την κανουμε την κινηση απο σεβασμο στο "παιχνιδι", ομως οι εποχες εχχουν αλλαξει, απο οσο βλεπω και απο τον ανηψιο μου οι κοπελιτσες των 20 χρονων δεν εχουν σχεση με της δικης μου εποχης!! ειναι πολυ πιο δυναμικες και δεν ντρεποντε να φλερταρουν! αρα δεν ειναι ντροπη να κανεις και εσυ την πρωτη κινηση.
Εγω καταλαβα τι εχει