Quote:
Originally posted by Giorgos4
Αποψε ειναι το live μου, και εχω αγχωθει παρα πολυ βρε παιδια... νιωθω οτι θα καταρρευσω πανω στη σκηνη μπροστα σε ολο αυτο τον κοσμο (ποτε δεν εχω τραγουδησει με τοσο μεγαλο κοινο), αν οχι νωριτερα! Αλλα δεν μπορω να το ακυρωσω και να κρεμασω τους συνεργατες μου. Απο το πρωι εχω παρει 1 xanax των 0,5 και θα χρειαστω κι αλλο αλλα φοβαμαι οτι δεν θα μου φτασει. Ηδη νιωθω το κεφαλι μου και το προσωπο μου να \"μυρμηγκιαζει\" (που λεει και η γιαγια μου), απο το αγχος!
Νιωθω πως κρατιεμαι μετα βιας στην πραγματικοτητα και πως χανω τη συνειδηση, την αντιληψη και τη λογικη μου, σα να παω να χασω καθε γνωση μου γιαυτο τον κοσμο... η τρελα δεν παει στα βουνα, φωλιασε στο κεφαλι μου μου φαινεται... :(
Όλα θα πάνε καλά, σου το ξαναλέω..Αφού πήγες στη πρόβα καλά , δεν θάχεις πρόβλημα και στο ζωντανό...Να θυμάσαι μόνο το πως θα νιώσεις όταν τελειώσεις το live σου - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ - και θα δεις πόσα από τα \"κομμάτια\" του εαυτού σου που σήμερα σε βασανίζουν, θα μείνουν μια και καλή τ\' ανάσκελα on stage...