βρε ανωνυμη ολα πανε καλα.δεν ειναι ψυχολογικοι οι πονοι π εχω.αν ηταν ετσι θα μπορουσε απλα να με πιασει μιαβαρβατη κριση πανικουκαι οχι να με πονανε οι ωμοι και τα χερια μου.
Printable View
βρε ανωνυμη ολα πανε καλα.δεν ειναι ψυχολογικοι οι πονοι π εχω.αν ηταν ετσι θα μπορουσε απλα να με πιασει μιαβαρβατη κριση πανικουκαι οχι να με πονανε οι ωμοι και τα χερια μου.
Σίγουρα οι επιλογές μας και η απειρία των 20 χρόνων μου μαζί με την αυστηρότητα που μεγάλωσα φταίνε για την κατάστασή μου.¨Οπως έστρωσα κοιμάμαι έτσι δεν λέει μια παροιμία; Γι΄αυτό οι γονείς πρέπει να συζητούν άνετα με τα παιδιά τους.Αν το παιδί μου βλέπω ότι κάνει λάθος επιλογή θα προσπαθήσω να το συμβουλέψω κάτι που δεν έγινε σε μένα γιατί σκεφτόμαστε τι θα πεί ο κόσμος βλέπεις αχ ρε μάνα.
αχ ποναω.αχ τα χερακια μου.
Πανικούλα, αυτό με τους ώμους το έχεις συχνά, καιρό? Το πιστεύεις ότι έχω σχεδόν καθημερινά πόνο στους ώμους?
ειδικά το πρωί όταν ξυπνάω ένα πάτημα, πιάσιμο. Από τι να ναι? Δεν κάνω κάτι να πω ότι απλά πιάνομαι. Αφού λέω
στον άντρα μου συχνά να μου πατήσει τους ώμους, να μου κάνει μασαζ και αισθάνομαι κατά τη διάρκεια ένα τράβηγμα
μέχρι τα δάχτυλα.
Για αυτό ΄ρωτάω έχεις καμιά ιδέα, τι μπορεί να ναι?
Κοιτάχτε για αυχενικό
δεν εχω κριση μου.μακαρι να ξερα.και γω μολις ξυπνησω το πρωι το εχω μεχρι το βραδι εδω και 15 μερες.μεχει πεθανει.αυχενας.ωμοι και χερια!!!!αχ!!!αχ!!!
να παμε λες στα επιγοντα η με ραντεβου?
Λες? δεν το σκέφτηκα. είναι ενοχλητικό ειδικά το πρωί. αφου μου κάνω ο αντρας μου μασαζ και πονάει, νιώθω ένα τράβηγμα..
και βαζω την μανεα μ η το μπαμπα μου να μ βαλουν βολταρεν.βρωμοκοπαει το ατημο αλλα βελτιωση καμια.
υποψιαζομαι οτι ισως ειναι κ απο τον υπολογιστη κ το τσατ
Έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι σε ένταση, αγχωμένη και όχι χαλαρή, είμαι συνεχώς με ανασηκωμένους τους ώμους. Κι αν τους κάνω μασάζ πονάω τρομερά. Ίσως επομένως η έντασή σου λόγω της ψυχολογικής σου κατάστασης να μεταφέρεται εκεί. Οπότε, πρέπει να λυθεί εκείνο:)
Γιώτα μου έχεις πολύ δίκιο. Το πως μας μεγαλώσανε διαμόρφωσε κατά πολύ μεγάλο μέρος και το χαρακτήρα μας. Τώρα όμως σαν ενήλικοι ας δούμε τι κάναν λάθος, ας δούμε τι συνεχίζουμε κι εμείς να κάνουμε λάθος και ας πορευτούμε όσο γίνεται καλύτερα ΓΙΑ ΕΜΑΣ. Και αν είμαστε εμείς καλά με τον εαυτό μας και ευτυχσμένοι, όσοι πραγματικά μας αγαπάνε θα είναι κι εκείνοι το ίδιο...
Για τα επείγοντα δεν θα το έλεγα σε εμένα τουλάχιστον. Δεν το έχω όλη μέρα, αλλά αρκετό καιρό, σίγουρα 1 μήνα. Αυτό που λέει η Γιώτα
ίσως να έχει κάποια βάση, αυχενικό..
Α αλοιφή έχω βάλει και εγώ, καίει λίγο αλλά τίποτα..Quote:
Originally posted by panikoula
και βαζω την μανεα μ η το μπαμπα μου να μ βαλουν βολταρεν.βρωμοκοπαει το ατημο αλλα βελτιωση καμια.
υποψιαζομαι οτι ισως ειναι κ απο τον υπολογιστη κ το τσατ
κάτι άλλο θα ναι
να ρωτησω και κατι αλλο?οταν με πιασει κριση πανικου χαλαρωνει το εντερομου κ ο πρωκτος μου και κανω διαρια.σαν να μ κανουν κλισμα εινε.το παθενεται κ εσεις?
ειχα ακριβως το ιδιο:)...οταν το ανακαλυψα μου εκανε εντυπωση, πώς δεν το χα καταλαβει τοσο καιρο που με ταλαιπωρουσε. Προσοχη: μιλαω για το \"σωματικο\" κομματι του \"θεματος\".....δεν ειναι εντυπωσιακο, πώς μπορουμε να αφηνουμε ετσι βαρη μεσα μας, χωρις να το συνειδητοποιουμε?Quote:
Originally posted by anwnimi
Έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι σε ένταση, αγχωμένη και όχι χαλαρή, είμαι συνεχώς με ανασηκωμένους τους ώμους. Κι αν τους κάνω μασάζ πονάω τρομερά. Ίσως επομένως η έντασή σου λόγω της ψυχολογικής σου κατάστασης να μεταφέρεται εκεί.
:)))
Ωραία συζήτηση ανοίξαμε! Πάντως μ\'αρέσει η ειλικρίνειά σου και θα υποκλιθώ!
Ναι, το παθαίνω αρκετά:) Αλλά για μένα που τον περισσότερο καιρό έχω το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα, αυτό είναι κάτι σαν ευχή:)
δεν ξερω τι λετε εσεις,εγω δεν εχω κανενα βαρος μεσα μου πλεον.....ειμαι σιγουρη.