Originally Posted by
Lemonpie5
Έχετε δίκιο που λέτε για τις γνωριμίες μέσω ινστα και φβ, κι εγω ιδανικά θα τις απέρριπτα εντελώς. Όμως σήμερα πόσοι σε πλησιάζουν από κοντά; Δυστυχώς από τα σοσιαλ και τις εφαρμογές γίνεται φλερτ( και οι περισσότεροι εκεί φαίνεται πως δεν έχουν ιδέα από φλερτ)
Μόνο δύο με πλησίασαν από κοντά απο όσους έκανα κάτι. Όλοι οι υπόλοιποι από φβ, ινστα ή εφαρμογές.
Όσον αφορά το ότι κάποια είναι παρθένα, δεν σημαίνει ότι θα κολλήσει στον πρώτο τυχόντα. Δεν προσβαλω αυτόν που το είπε εδώ, αλλά όσους σκεφτούν αυτό το πράγμα και απορρίψουν με αυτή τη λογική. Δηλαδή ότι τι είμαστε; Καθυστερημένες χωρίς κρίση που θα τρέχουμε πίσω από το πουλί του πρώτου μας , όπως και αν είναι;
Remedy το ξέρω ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με άτομα που δεν μας αρέσουν. Πράγματι το κάνω για να δείξω ότι δεν ζητάω πολλά και για να αποκτήσω έστω και αυτές τις λίγες εμπειρίες.
Και με τις παρέες πάντα θα φοβάμαι μην με περιθωριοποιησουν. Δεν θα πω όμως πουθενά ότι δεν έχω κάνει σεξ , τουλάχιστον να μην ξαναπεράσω τα ίδια. Αλλά δεν θα τα παρατήσω αυτή τη φορά, ακόμα κι αν δεν γουστάρω πλήρως θα κρατήσω παρέες ως ευκαιρίες για εξόδους και γνωριμιες