-
Προσωπικά θεματοθέτρια δεν θα με προβλημάτιζε ιδιαίτερα το σκηνικό σαν προέκταση του αν είναι ο άντρας μου πιστός ή τι συμβαίνει με αυτήν, από τη στιγμή που με όποιον είμαι μαζί του έχω εμπιστοσύνη και δεν φταίει αυτός αν κάποια του την πέσει (που νομίζω ότι αυτή προς το παρόν δεν του την πέφτει, απλά διαίσθάνεται την αμηχανία του και της αρέσει να τον προκαλεί, ή απλά λέει εδώ κι εκεί τα δικά της) ούτε είναι δική μου δουλειά να ψυχαναλύω την κάθε άσχετη.
Αυτό που θα με ενοχλούσε είναι που όταν κάποιος φέρνει τον άντρα μου σε αμήχανη/δύσκολη θέση, αυτός δεν κάνει αμέσως σαφή τα όριά του. Δηλαδή θα κάθομαι εγώ κι ο καθένας μας να ανέχεται την μαλακία του καθενός για να μην τον κακοκαρδίσει ή επειδή έχει σοκαριαστεί ή ξέρω κι εγώ τι; Αφού πρόκειται για συνάδελφο, πάει να πει ότι αυτή θα έχει την ευκαιρία να του ξανοίγει συνεχώς συζητήσεις του άντρα σου που δεν τον αφορούν και τον κάνουν να αισθάνεται άσχημα αν δεν της το ξεκόψει. Γιατί δεν της το ξεκόβει λοιπόν; Είναι από αυτούς που δυσκολεύονται να πουν όχι ή να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν;