Επειδή απ ότι καταλαβαίνω θες να κάνεις παρέα μαζί της γι αυτό. Δηλαδή δε θα την πάρεις κ αν δε σε πάρει κι αυτή θ απομακρυνθείτε κ θα σβήσει κι αυτή η σχέση. Αν της έχεις ξανακάνει παράπονα κ αυτή αδιαφορεί κ σε ξεχνάει οκ τότε.
Printable View
Εμ είδες που ούτε εσύ τη θεωρείς φίλη σου στην ουσία; Απλά μια παρέα κάνατε. Οπότε γιατί αναλώνεις τόση σκέψη και ενέργεια σε όλο αυτό;
Δεν είναι αυτό. Απλά εγώ της έλεγα να βγούμε και εκείνη με έγραφε ενώ έμμεσα της το ειχα αναφέρει ότι ξέρεις κάτι δεν γινεται αυτό. Παρόλα αυτά έκανε τη παπια. Μετά από καιρό, ξανά πήρα γιατί ήταν εξαφανισμένη και της εκανα κουβέντα με αποτέλεσμα να μη μου ξαναμιλήσει μέχρι τώρα. Ε, πάει πολύ να τη παρω εγώ τηλέφωνο. Δεν θα κάτσω να τη παρακαλεσω ούτε να ζητιανεψω τη παρέα της. Όποιος θέλει ας έρθει όποιος δεν θέλει να του ανοίξω τη πόρτα να φύγει. Δεν θα δώσω αξια σε άτομα που δεν με εκτιμάνε και δεν ενδιαφέρονται.
Έκανα υπομονή, στο τέλος είπα χαλαρά τι θέμα έχω από κει και περα ο καθένας ας κάνει ότι καταλαβαίνει. Εμενα ο ρόλος μου τελείωσε εδώ.
Το ότι είμαι αρνητική να κάνω εγώ βήμα δεν σημαίνει ότι δεν με εχει πειράξει όλο αυτό. Αλλά δεν πειράζει θα το ξεπεράσω και αυτο.
Εχεις αποκλειση δηλαδή το ενδεχόμενο η φιλή σου να περνάει μια φάση που δεν θέλει να κάνει με πολλά άτομα παρέα πέραν από συγκεκριμένα γιατί ίσως στην παρούσα φάση την βοηθάει περισσότερο ?
εγώ θα σου έλεγα σε τέτοιες περιπτώσεις κρατα και μια πισινή ..
Αν όντως την θεωρείς φίλη σου δώστεις λίγο χρονο μηπως περνάει μια φάση και αν δεν σε πάρει τηλέφωνο τοτε κάνε αυτό που νομίζεις εσύ σωστό.
Μα δεν σου είπα να κάνεις βήμα. Είπα ότι πολύ κάθεσαι και το ψειρίζεις.
Ωραία είπαμε μπορεί κάποιες φορές να λέμε και δύο κουβέντες παραπάνω με φιλους μας αλλά αν ξέρουμε ότι δεν κρύβουν δόλο και κακία αξίζουν πιστεύω και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία .
Ανθρώπους που έχουμε μοιραστεί κομμάτια από την ζωή μας δεν τους ξεγραφουμε εύκολα.
Αστην και πιστεύω ότι αν καταλάβει τι είσαι εσύ για εκείνη θα έρθει ,αν όχι εσύ να είσαι καλά και μάλλον για καλό απομακρυνθηκατε.
100% θα λέει κάπου άλλου "δε ξεκολλάει ρε φίλε, δε καταλαβαίνει τίποτα". Όποτε σκέψου πως θα πράξεις εσυ