Originally Posted by
Marilou
Βρηκες ατομο να τα πεις αυτά ....
Σαν να διαβαζω δικο μου μήνυμα ειναι ...
Ξερεις τι κλάμα στην κυριολεξία εχω ρίξει γιατί με έπνιγε η αδικία και η εκμετάλλευση που ένοιωθα απο καποιοιυς, αλλα δεν είχα την δύναμη να το παραδεχτώ και να απομακρυνθώ γιατι παρ ολο αυτά τους νοιαζόμουν και ένοιωθα οτι πάλι εγω φταίω?
Γιατι βρε Γιωργο στο κατω κατω να αλλάξουμε εμεις ?Γιατι να μην μας βλέπουν οι άλλοι και να περνούν λίγο απο αυτη την ευαισθησία?
Δηλαδη αν πάρουμε εμείς απο την σκληρότητα τους θα ειμαστε καλά ?Ή θα γίνουμε καλύτεροι ανθρωποι?
οχι φυσικά ....
Και εγω την έχω πατησει πολλές φόρες ,αλλα να σου πω κατι δεν με νοιάζει πλεον...θα θυμώσω ,θα φωνάξω ,θα βρίσω ...μέχρι εκει όμως ..
Στο τελος η δικη μου ψυχη όμορφη θα είναι και γεματη !Εμεις κοιμόμαστε τα βράδια ,αυτοι όμως μπορούν?
Ασε αυτούς που δεν μπορούν να σε καταλαβουν να ζουν με αυτό που θελεουν να κουβαλανε μεσα τους ..
Μπορεις να αλλάξεις κάποιον που εχει μάθει να είναι κριτής των πάντων ?Να σταματησει να ειναι εγωιστής και να μην βλέπει περαν απο την μύτη του?Να χαιρεται μόνο οταν σε βλέπει να πονάς και να στεναχωριεσαι?
Αν τα καταφέρεις μπράβο σου ,να είσαι ακομα πιο περηφανος για τον ευατο σου!Πρόσεχε όμως μην παρασυρθείς και αλλάξεις εσυ ...
Κρατα τα όμορφα και συνέχισε να εισαι φιλος γι αυτους που θες και αξίζουν !
Να ξερεις οτι είναι πολυ τυχεροί που σε έχουν στην ζωη τους !