Originally Posted by
Yugi m
Σε ευχαριστώ, μεντιτεισον, που διάβασες το θέμα μου και αφιέρωσες χρόνο. Αυτό που λες ότι ο άλλος την χειρίζεται έχεις δίκιο. Την χειρίζεται όντως. Και της το έχω πει και όχι μόνο εγώ. Αλλα να σου πω κάτι? Εδώ φταίει εκείνοι. Είμαι της άποψης ότι όταν μας χειρίζονται, φταίμε εμείς οι ίδιοι. Για παράδειγμα, αν εσύ έχεις μια φίλη που της έχεις δανείσει 5 χιλιάρικα κάμερα χρωστάει και δεν στα δίνει πίσω και κάθε φορά που έρχεται σου ζητάει και άλλα χρήματα και εσύ της τα δανείζεις, μεγαλώνοντας έτσι το χρέος σου, τότε δεν φταίει εκείνη. Εσύ φταις. Και αν εγώ ήμουν φίλος σου δεν θα μπορούσα να πάω στην άλλη να την κατηγορήσω, γιατί θα μου έλεγε εγώ έχω βρει αυτόν τον βλάκα( σόρρυ αν σε προσέβαλλε, παράδειγμα φέρνω) και καλοπερναω. Το θέμα μου θα ήσουν εσύ? Το ίδιο και με εκείνην. Το θέμα είναι η ίδια.
Τώρα αυτό που λες ότι με θέλει για να αναπληρώνει ο.τι δεν μπορεί να της προσφέρει ο άλλος, επίσης συμφωνώ. Πχ φυσικά δεν μπορεί να τον γνωρίσει πουθενά κι έτσι. Ισχύει. Αλλά εφόσον ουσιαστικά δεν ζει με τον άλλον, δεν θα έπρεπε να είναι μαζί μου?
Σχετικά με αυτό που λες ότι θα έπρεπε να το χειριστώ αλλιώς και να βάλω τα όρια μου, στην αρχή το έκανα. Και αν διαβάσεις πιο κάτω, θα δεις ότι όντως είχε ξεκόψει με τον ;όλον. Αλλά όταν ξαναμπλεχτηκε, εγώ είχα φτάσει σε ένα επίπεδο που δεν μπορούσα να χειριστώ. Και κάθε φορά που την έπιαναν τα ψυχολογικά της, την δεχομουν γιατί ήξερα ότι είναι ασταθής και δεν τα εννοεί. Αφού εκείνη γύρισε, με εξαίρεση την τελευταία φορά. Πάντως εδώ για να πω την αλήθεια, φοβόμουν ότι θα φύγει οριστικά αν δεν την δεχομουν η αν της ΣΥΡΙΖΑ λίγο παραπάνω τα δόντια. Για αυτό δεν το έκανα.
Έθεσες ένα ερώτημα γιατί είμαι τόσο απελπισμένος και σαμποταρω τον εαυτό μου. Η απάντηση είναι εύκολη. Έχω δεχθεί πολλή απόρριψη από κοπέλες. Και από κοπέλες που δεν ήταν τόσο σούπερ εμφανισιακά. Δεν ξέρω, οι φίλοι μου και οι φίλες μου μου λένε πως είμαι αρκετά εμφανίσιμος. Την τελευταία χρόνια υπήρξαν ακόμα 2 κοπέλες που έδειξαν το ενδιαφέρον τους για εμένα, αλλά η μία δεν μου άρεσε και η άλλη είχε επίσης μια μπερδεμένη κατάσταση με έναν πρώην και είπα να μην μπλεξω***. Αλλά και πάλι δεν... Και να φανταστείς οι περισσότερες απορρίψεις ήταν χωρίς καν να βγούμε με κάποια κοπέλα. Εκανα λάθος επιλογές? Ίσως. Αλλά και πάλι... Ίσως να μην έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Επίσης, δεν έχω αρκετά μεγάλο κύκλο γνωστών. Και όλοι οι γνωστοί μου δεν έχουν κάποια γνωστή που να μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι άλλο. Είναι κι αυτό ένα θέμα. Μπορεί να έχω κάνει αυτοσκοπό τον έρωτα και να θέλω να είμαι με μια κοπέλα μόνο και μόνο για να είμαι, όχι για να περνάω καλά και να είμαστε καλά.
*** Edit εδώ νομίζω φαίνεται ότι υπήρξε κάτι βαθύτερο ανάμεσα σε εμένα και στην κοπέλα του θέματος. Όταν βρέθηκα σε ανάλογη κατάσταση το απέφευγα. Ενώ στην κοπέλα του θέματος εμεινα. Αυτό με οδήγησε να καταλάβω ότι υπάρχει κάτι πολύ πιο δυνατό για εκεινη