Originally Posted by
Macgyver
Αγαπητη Κυκνε ,καταλαβα μετα οτι το ποστ μου ηταν αγενες , ιδιως προς την Elenia 781 που εχει αρρωστους τους γονεις της ( σορυ Elenia ) , η marilou θα καταλαβει νομιζω οτι δεν εχω κακες προθεσεις , εχει η ιδια τις καλυτερες , αλλα εχω κι εγω στγιμες που πραματικα ειμαι πολυ χαλια , ισως δεν το γραφω καπου , και δεν θελω να κουραζω τους αλλους με το ναναλυω τα προβληματα μου ............το δικο σου ηταν απλα ενα ξεσπασμα , αλλα οταν εισαι σκ...τα , ολα σου φαινονται σκ...τα , το 1ο ποιντ μου ηταν αφου τα καταφερε ο Στιβεν Χωκινγκς με τοσες αναπηριες να διαπρεψει , μηπως ειναι θεμα προσπαθειας ?..... βεβαια , τα γραφω για να τα διαβαζω κι εγω , μπας και ταρακουνηθω ..... το 2ο ποιντ μου ειναι οπως σωστα επισημαινεις ειναι οτι το προβλημα του καθενος φανταζει στα ματια του ως το μεγαλυτερο ..... το 3ο ποιντ ειναι οτι η ζωη ειναι παραξενη , υποφερουν ανθρωποι που δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους αξιζει τετοια μεταχειριση απο την υπερτατη δυναμη ( ειμαι θρησκευομενος , οχι ομως θρησκοληπτος ) , εκει ειναι το σημειο που χανω την πιστη μου ωρες -ωρες .....οτι χειροτερο , να χασεις την πιστη σου ...