Κ μένα μ΄αρέσει η Γουινόνα.Η αγαπημένη μου με τη Τζολί.
Το κορίτσι που άφησα πίσω....
Printable View
Κ μένα μ΄αρέσει η Γουινόνα.Η αγαπημένη μου με τη Τζολί.
Το κορίτσι που άφησα πίσω....
Έχεις δίκιο η Wynona είναι μόνο 1.63 (καλά βεβαια δεν είναι και νάνος..)... για τα ναρκωτικά αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο στον χώρο. Εμμ το είπα και προηγουμένως αυτές οι celebrities μονο τέλειες δεν είναι...
Weird εννοεις απο την εμφανιση; εγω βγαζω παντα συμπερασματα για τον χαρακτηρα των αλλων απο την εμφανιση τους και σχεδον παντα πεφτω μεσα.
πιστεύεις δηλαδή οτι αυτά τα δύο συνδέονται?Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Weird εννοεις απο την εμφανιση; εγω βγαζω παντα συμπερασματα για τον χαρακτηρα των αλλων απο την εμφανιση τους και σχεδον παντα πεφτω μεσα.
Νομίζω οτι πιο πολύ απο τις γκριμάτσες και το ύφος θα αισθανόμουν και το χαρακτήρα κάποιου.
Ενα όμορφο πρόσωπο μπορεί να μη σου βγάζει όλη την ομορφία του λόγω χαρακτήρα, και αντίστροφα.
Μερικά μπορεί και ναι.Quote:
Originally posted by weird
Πιστεύετε οτι μπορείτε να καταλάβετε/διακρίνετε στοιχεία του χαρακτήρα κάποιου ηθοποιού??
Ακόμα κ αν δε μπορούμε να τα γράψουμε,ασυνείδητα αυτά γοητεύουν....Στον Ντεπ π.χ. με γοητεύει που είναι ακραίος,
που υποθέτω ότι έχει κάνει τρελά ταξίδια μέσα του κ γενικώς τα μάτια του έχουν κάτι σαν να είδαν τρομερά πράγματα.Κ τα μάτια κυριολεκτικά κ μεταφορικά.Μ΄αρέσουν οι \'τολμηροί\'.
Στον Πατσίνο με γοητεύει η δύναμή του,η πίστη στον εαυτό του.Δυνατή προσωπικότητα.
Το ειχαμε ξανασυζητησει αυτο. Πιστευω πως ο χαρακτηρας καθρεφτιζεται στο προσωπο. Πχ μου αρεσει πολυ η Ρανια Θρασκια και ας ειναι χοντρουλα γιατι βγαζει μια γλυκα και ηρεμια το προσωπο της που σπανια την βρισκεις. Ενω η Μπελουτσι που ειναι ο ορισμος της γυναικας δεν εχει το στυλ που θα ηθελα
Αναρωτιέμαι, πως να είναι ο χαρακτήρας της Τζούλια Ρόμπερτς... Την θεωρώ ιδιαίτερα όμορφη.
Ποτε δεν μου αρεσαν καθολου η Ρομπερτς και η Τζολι. Ειδικα την πρωτη την θεωρω τρομερα ξενερωτη
Νομίζω πως η συγκεκριμένη είναι περισσότερο γλυκιά παρά όμορφη. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο δηλαδή..Quote:
Originally posted by weird
Αναρωτιέμαι, πως να είναι ο χαρακτήρας της Τζούλια Ρόμπερτς... Την θεωρώ ιδιαίτερα όμορφη.
Όσο για τον χαρακτήρα, μέσα σε όλη αυτή την ηθοποιία δεν απομένει και πολύ χαρακτήρας (δεν μιλάω μόνο για την Τζούλια). Όμως αυτό είναι σχετικό γιατί δεν ταιριάζουν όλοι οι ρόλοι σε όλους τους ηθοποιούς.
Εντάξει φιλικά καλή φαίνεται αλλά σα γυναίκα τι να δούμε εμείς....
χεχε οταν ημουν εφηβη ralf maccio -karate kid ? lol- μετα φυσικα jonnie depp- 21 jumb street- μα που τα θυμηθηκα τωρα χαχα και καποια ετη αργοτερα ralf fiennes -αγγλος ασθενης-οσκαρικα δραματα οχι αστεια
καλε ξεχασα και τον μεγαλυτερο ΄\'ερωτα\'\' david duckovny the x files..μιλαμε για πορωση τοτε..χεχε φανατικ με ολη τησημασια της λεξης :P:P
Οταν βλεπεις τον Ντουκοβνι νομιζεις οτι θα κοιμηθει ορθιος :).