Originally Posted by
Meditation
Βασικά του έπιασα αφορμή με το κοινό χόμπυ που έχουμε. Δεν τον ξέρω όμως από κοντά ούτε είμαστε γνωστοι..... είμαστε παντελώς άγνωστοι που ασχολούμαστε με το ίδιο πράγμα. Του είπα τι έχω κάνει πάνω σε αυτό το χομπυ τον ρώτησα αν έχει ξεχωρίσει κάποιον διάσημο του είδους με ρώτησε για μένα. Γενικά δλδ γελάει πετάει κάτι "χαχαχαχα" και οι απαντήσεις του δεν είναι μονολεκτικες ..του στυλ "ναι" "Όχι" ή να θέλει να κλείσει τη κουβέντα. Αλλά δεν με ρωτάει πράγματα παρόλο που του πετάω κάποιες πάσες για μένα για να ρωτήσει . Τι να κάνω....; να συνεχίσω τη κουβέντα τελειώνοντας τη κάθε πρόταση με μια ερώτηση για να συνεχίζω τη συνομιλία. Δεν του παίρνω και συνέντευξη. Γενικά είχαμε πιάσει κουβέντα του είχα στείλει,απαντούσε δεν αργούσε πολύ και κάποια στιγμή που ήταν να κλείσει η κουβέντα δλδ το με άφησε στο διαβάστηκε για μια μέρα...την αμέσως επομενη επανήλθε ζητώντας Συγνωμη και θέλησε να συνεχίσει τη κουβέντα από εκεί που μείναμε.
Αλλά αν τον αφήσω. Ντάξει τον άφησα στο διαβάστηκε από χθες το βράδυ και του έστειλα τωρα ξανά για ευχές.
Νιώθω λίγο σαν ζητιάνα γτ δεν καταλαβαίνω αν του αρέσει ή απαντάει ευγενικά. Δεν ξέρω....... συμφωνώ ότι θα δείξει σε λίγο.
Γενικά πάντως μιλάμε περί ανέμων υδάτων....να το πιάσω στο πιο φλερτ; να του πω ότι έριξα μια ματιά στο προφίλ του και ότι μου αρέσουν αυτά που ανεβάζει, πως φαίνεται ότι έχουμε κοινά;;
Ή είναι too much και δείχνω πολύ ενδιαφέρον;; να του κάνω κανα κοπλιμεντο για τις φωτο του ή θα γίνει το τελευταίο γυναικείο λιγούρι του φεις...;; δεν ξέρω........
Επίσης το παιδί μπορεί να είναι ελεύθερος Αλλά να θέλει αλλη ή να μην είναι και ετεροφιλοφυλος. Να τον ρωτήσω ευθέως αν είναι ελεύθερος ή είναι too much ;;;;