Θελω να προσθεσω αναφερομενος στο μεγαλο ποστ της marilou , που δεν μπορω ναπομονωσω κομματι - κομματι τα επιμαχα σημεια του, οτι η κτθλψη πυροδοτειται μεν απο καποιο η καποια γεγονοτα , αλλα υπαρχει στα γονιδια , γι αυτο και το παγκοσμιου φημης προηγμενο ινστιτουτο max planck προσανατολιζεται σε γονιδιακη θεραπεια , ψαχνει δλδ.να βρει ποιο γονιδιο ειναι ελαττωματικο , η μεταλλασεται , και προκαλει την κτθλψη ........... για παραδειγμα , γιατι εγω οταν αγχωθω πολυ , εχει συμβει αυτο, παθαινω ψωριαση ( εξανθηματα σε ολο το σωμα ) ? οταν αγχωθει καποιος θα παθει ψωριαση ? οχι βεβαια , απλα την εχω στα γονιδια μου , και με καποιο εναυσμα , νατην η ψωριαση .....για μενα η κτθλψη δεν θεραπευεται με τα σημερινα μεσα , αναφερομενος παντα στην περιπτωση μου..... .......οπως αναφερω σε καποιο ποστ μου παραπανω , δεν ξερω αν εμενα αφραγκος εντελως , αν θα κατεληγα clochard ( γαλλικη λεξη που συμπεριλαμβανει τον αστεγο, επαιτη, ρακενδυτο, σε μια γωνια του δρομου ) η θα εβγαινα προς αναζητηση χρηματων/τροφης ....... ευτυχως δεν μπορει κανεις να μου προσαψει τον τιτλο του ' τεμπελη ' γιατι εχω δουλεψει αρκετα στο παρελθον , ημουν κοινωνικος κλπ. και καταλαβαινουν πολλοι, οχι ολοι, οτι κατι μου συμβαινει, που ειναι περα απο τον ελεγχο μου .....