Και να σκεφτεις οτι ημουν το πιο γρηγορο σπερματοζωαριο......
Quote:
Originally Posted by
Χάλια Μαύρα
Δεν περασα ουτε το πιο ευκολο μαθημα του πρωτου εξαμηνου μου, οχι γιατι πηγα και δεν εγραψα καλα, αλλα επειδη ειχα απελπιστει και δεν πατησα καν το ποδι μου στην εξεταστικη. Το εκανα και στις πανελληνιες αυτο στα μαθηματικα, μονο που τοτε τα μαθηματικα δεν ηταν απαραιτητα για την ιατρικη. Το εκανα και στο γυμνασιο οταν μου εκαναν μπουλινγκ και δεν πατουσα στο σχολειο και κοντεψα να μεινω απο απουσιες...
Τα μαθηματικα ηταν παντα το χειροτερο μου μαθημα ηδη απο το δημοτικο. Παιζει στο δημοτικο (πρωτη δημοτικου) να ημουν το μονο παιδι που ειχε Β στα μαθηματικα. Τα μαθηματικα τα σιχαινομαι, ειναι η αληθεια, τα θεωρω απροσωπα και βαρετα αλλα δυστυχως ειναι η γλωσσα της φυσικης και ολων των επιστημων... Στο λυκειο προτιμουσα την χημεια απο την φυσικη γιατι ειχε λιγοτερα μαθηματικα. Μου αρεσει το μπλα μπλα, η θεωρια, και οχι οι εξισωσεις η οι γραφικες παραστασεις . Το ξεχνω λοιπον για φυσικος...
Από τι είχες απελπιστεί και δεν πήγες να δώσεις;
Κοίτα να δεις που η περίπτωσή σου μου θυμίζει την περίπτωση του Αινστάιν. Κι εκείνος δεν αγαπούσε τα μαθηματικά και πίστευε πως θα αποτύγχανε στις εξετάσεις. Με τη διαφορά ότι δεν τα παράτησε ποτέ. Πάλεψε. Αυτό πρέπει να κάνεις κι εσύ, πρέπει να αντιμετωπίζεις τα εμπόδια, όχι να τρέχεις μακριά. Τι είναι αυτά; Διάλεξε κάτι που να σου αρέσει και επικεντρώσου στον στόχο. Κι αν αποτύχεις αρχικά, δεν πειράζει, αντίθετα. Κατά έναν περίεργο τρόπο, εγώ όποτε αποτύγχανα κάπου, μετά γινόμουν η καλύτερη σε αυτό. Κι εμένα μου έκαναν μπούλιγκ στο δημοτικό, αλλά οι βαθμοί μου δεν έπεσαν. Πρέπει να επιμείνεις, σου λείπει η υπομονή και η επιμονή. Επηρεάζεσαι πολύ από εξωτερικούς παράγοντες, άλλαξε στάση.
https://www.washingtonpost.com/news/...o-failed-math/