Originally Posted by
Yugi m
Ναι, καταλαβαίνω τι λες, vila8. Προσωπικά, πιστεύω ότι έπρεπε εκείνη τη στιγμή να πει κάτι. Αλλά ίσως να κρίνω από το πώς θα αντιδρούσα εγώ και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Από τότε που έγινε αυτό ξαναείδαμε τους γονείς του? Επίσης, την ώρα που σηκώθηκες κι έφυγες πο τους δικούς σου, εκείνος τι έκανε? Ήρθε μαζί σου? Εμεινε εκει? Σόρρυ αν σου ξυπνάω αναμνήσεις, μην απαντάς.
Επομένως, ήταν η πρώτη σου σχεση με ορίζοντα οικογένειας, κάτι που το κάνει πιο δύσκολο. Πάντως θεωρώ ότι το πρώτο βήμα το έχεις κάνει. Και αυτό είναι το γεγονός ότι απέρριψε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης και πολύ σωστά, αν θες τη γνώμη μου. Επίσης, έχεις αρχίσει να βλέπεις ξεκάθαρα τα προβλήματα που είχε η σχέση σας και αυτό επίσης βοηθάει πολύ. Φυσικά αυτά τα δύο δεν τα λύνουν όλα. Το ξέρω από πρώτο χέρι, ότι για κάθε απογοητευτική συμπεριφορά που σου έρχεται στο μυαλό, μπορεί και να έρθει μια αγκαλιά, ένα σ αγαπώ, μια ωραία στιγμή, αλλά αυτά με τον καιρό περιορίζονται και σβήνουν. Κι εμένα και όλης νομίζω που τους έτυχε η άσχημη τύχη να χωρίσουν μέσα σε καραντίνα, θα μας φάνε λίγο οι σκέψεις.
Απλά το κακό με την δική σου περίπτωση είναι ότι δεν έχεις φίλους εκτός από τους κοινους. Ούτε εγώ είχα πολλούς, μην φανταστείς, τρία τέσσερα ατομα αλλά μου σταθηκεαν αρκετα. Δεν έχεις πχ κάποια παλιά φίλη που να έχετε ξέρω γω πολλά χρόνια να μιλήσετε και να μιλήσεις με αυτήν? Δεν σου λέω από κοντά, γιατί είναι και η καραντίνα, αλλά με βιντεοκλήση, μηνύματα κτλ?
Το πιο σημαντικό απ' όλα θεωρώ είναι να κατανοήσουμε ότι πρέπει να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας.
Τέλος, ήθελα να σε ρωτήσω, το ενδεχόμενο της οικογένειας και του γάμου είχε τεθεί και από τους δύο? Είχατε κάνει κάποια βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση πέραν της συγκατοίκησης?