Originally Posted by
VictoriaSkG
Παιδια ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις και τα καλα σας λογια , πραγματικα πιστευω οτι δεν τα αξιζω . Ναι εχω διαβασει παρα πολυ σχετικα με τις διαταραχες μου , την ασθενεια μου ας το πω καθως πρεπει να το παραδεχτω ωστε να προχωρησω . Τελικα πηγα στο ψυχιατρο που μου συνεστησε ο ψυχολογος μου . Μου εδωσε αγωγη για διπολικη διαταραχη , το Depakine και το minitran , και παλι δισταζω να τα παρω και γιναμε μπιλιες με τον αντρα μου . Δισταζω διοτι εκανα ενα μεγαλο αγωνα εδω και 1μιση χρονο και εχασα 30 κιλα , νοιωθω ομορφα με το κορμι μου πλεον και το παρουσιαστικο μου , και μεσα στις παρενεργειες αναφερει την αυξηση του βαρους , και στα δυο φαρμακα . Εγω αμα εβαζα εστω και 5 κιλα θα μου εριχνε την ψυχολογια στα ταρταρα , χειροτερα απο πριν . Φυσικα θα το συζητησω με το γιατρο μου , αλλα δεν ξερω αμα θελω να τα παρω . Μαλωσαμε με τον αντρα μου , τον εδιωξα και παλι διοτι και εκεινος ειναι αρκετα καταβεβλημενος απο τους αυτοτραυματισμους μου και φοβαται μην αυτοκτονησω . Ομως ειχε δωσει ολες τις ελπιδες του στα φαρμακα , εγω ομως ξερω καλα οτι πολλες φορες οι αγωγες κανουν καιρο για να πιασουν , και εκεινος το ξερει , αλλα και πολλες φορες δεν βρισκεις καν το σωστο κοκτειλ απο αυτα που θα ταιριαξει . Ενας καυγας εφτασε για να ξυπνησει μεσα μου και παλι το χειριστικο , κακοβουλο και απελπισμενο "τερας" . Ομως εχω πιεστει τοσο πολυ στη ζωη μου και δεν αντεχω να πιεστω και αλλο τωρα .