Φαντάζομαι, φαντάζομαι....ή μάλλον...θυμάμαι! :)
Τα \'ψέματα\' είναι η δική του αλήθεια, κράτα όσα κατάλαβες και...
...Καλή τύχη στη συνέχεια!
Printable View
Φαντάζομαι, φαντάζομαι....ή μάλλον...θυμάμαι! :)
Τα \'ψέματα\' είναι η δική του αλήθεια, κράτα όσα κατάλαβες και...
...Καλή τύχη στη συνέχεια!
Quote:
Originally posted by marina38
Τα \'ψέματα\' είναι η δική του αλήθεια
ποσο εξυπνη και ξεκαθαρη φραση! :-)
ειλικρινα νιωθω την αναγκη να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για την βοηθεια.. γιατι για μενα βοηθεια ηταν καθως δεν μπορουσα να δω την σκληρη ισως πραγματικοτητα..καπου εδω τελειωνουν ολα, περνω μια βαθια ανασα,μαζευω οσα κομματια εχω και συνεχιζω.. ευχομαι να κρατησει λιγο ολο αυτο το βαρος που εχω μεσα μου.. δεν μπορω. ειλικρινα απογοητευτηκα, πληγωθηκα με ολα και μου ειναι αρκετα δυσκολο.. αλλα θα τα καταφερω.. ε??
ευχαριστω για ολα και πραγματικα ευχομαι σε ολους τα καλυτερα..
οσο για την φραση θα συμφωνισω... ειναι απο τις πιο σοφες και ταυτοχρονα αληθινες φρασεις..
ειναι απλα μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που δεν ξερω γιατι με εκανε να νιωσω καπως \'\'καλυτερα\'\'
love...νιώθω πως δεν έχω να σου πω τίποτα καθώς η Μαρίνα με κάλυψε 100%.
Το θέμα είναι πως ο φίλος μας έχει πατήσει πάνω στην \"αφέλεια\" και την ευαισθησία των 22 σου χρόνων.
Αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, πιστεύω πως όλοι μας έχουμε περάσει λίγο-πολύ κάποιες καταστάσεις που μεγαλώνοντας σκεφτόμασταν, \"πόσο χαζή ήμουν\", αλλά όπως είπε και η ΜΑρίνα, αν ξαναγυρνούσαμε πάλι τα ίδια θα κάναμε.
Το θέμα με το σπίτι που σου είπε να μετακομίσετε, πιστεύω πως περισσότερο στο είπε για να σε πείσει, παρά το πίστευε.
Αυτο όμως που μου έκανε τη χειρότερη εντύπωση, είναι πως ένας άντρας 32 χρονών που έχει κάνει και οικογένεια καταδέχεται να ζητά να τον ταίζει μια φοιτήτρια από τα λεφτά των γονιών της!!!
Εμένα αυτό και μόνο θα ήταν ικανό να με διώξει.....
αυτο ακριβως ακουγα απο την οικογενεια μου και με εκανε να προβληματιστω και να αρχισω να ψαχνομαι κ τελικα να γραψω εδω..γιατι κακα τα ψεματα οταν εισαι με καποιον που θες απλα τα βρισκεις ολα τελεια..οπως και στην περιπτωση μου που αν δεις το αρχικο μου μηνυμα μεχρι κ τωρα θα καταλαβεισ...Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Αυτο όμως που μου έκανε τη χειρότερη εντύπωση, είναι πως ένας άντρας 32 χρονών που έχει κάνει και οικογένεια καταδέχεται να ζητά να τον ταίζει μια φοιτήτρια από τα λεφτά των γονιών της!!!
Εμένα αυτό και μόνο θα ήταν ικανό να με διώξει.....
δεν περιμενα σε καμια περιπτωση κατι τετοιο.. μερικες φορες κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας και δεν βλεπουμε αυτα που πρεπει αλλα αυτα που θελουμε..
για να πω κ του στραβου το δικιο
λεω βρε παιδακι μου πως ερχονται ολα μαλακα και γλυκα
του στυλ
αγαπη μου ειμαι θυμα
φροντισε με εσυ πυ μ αγαπας τοσο πολυ...
και πεφτεις στην παγιδα χωρις να το καταλαβαινεις...
και βρισκεσαι
με εναν αντρα
που εχει χιλια προβληματα
που σου λεει μισα
που κρυφομιλαει με την γυναικα του ενω εσυ δεν εχεις κανενα προβλημα να φανερομιλαει
που σου τρωει καποια εστω λιγα..κοτζαμ μαντραχαλος λεφτουδακια
που σκαρφιζεται μετακομισεις-συγκατοικησεις του αερα
που εχει τα μουτρα να σκεφτεται να ζησει μαζι σου με τα λεφτα των γονιων σου
και ο καταλογος μπορει να συνεχιστει φανταζομαι....
Χαίρομαι που το βλέπεις τόσο ώριμα.
Αν ήμουν στη θέση σου θα του έκανα κάποια τεστ ώστε να καταλάβω τι πραγματικά ζητάει από μένα, αν και απ όσα διάβασα πιστεύω πως ναι μεν σε θέλει, αλλά το βόλεμα του τον κολάει περισσότερο.
Κόψε λίγο τις παροχές πάσης φύσεως, κάντον να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στη ζωή και στη σχέση σας και ή θα ξενερώσεις εντελώς ή θα κολλήσεις πιο πολύ.
δεν νομιζω να μπω σε μια τετοια διαδικασια που θα ειχε το ρισκο να κολλησω πιο πολυ..
παιρνω δυναμη απο ολη αυτη τη κουβεντα και κανεις δεν χανεται.. ουτε εγω, ουτε αυτος...
οσο για τον καταλογο....μαλλον μπορει να μην τελειωσει ποτε...
τα θελεις ολα αυτα?
στην αρχη ειναι γοητευτικο να φροντισεις
να χαμογελασει η αγαπη σου
που μονο με σενα χαμογελαει και με κανεναν αλλον γιατι ολοι οι αλλοι ειναι σκαρτοι....
αλλα μετα απο ενα σημειο καταντα καπως κουραστικο
και μετα απο ενα αλλο σημειο
γινεσαι και εσυ ενας απο αυτους τους σκαρτους και καποια αλλη υπαρξη θα τον κανει να χαμογελασει
αγκαλιαζοντας το θυμα της
που τελικα ειναι θυτης....
αλλα αυτο ας μεινει μεταξυ μας.
ευχομαι πιο υγειεις σχεσεις :)
και κανεναν καταλογο
i ve been through all οf that...;)
καπως ετσι ενιωσα και εγω νομιζοντας οτι του εδινα οσα δεν ειχε(αισθηματα), αλλα τελικα του εδινα μεν αυτα που δεν ειχε αλλα μαλλον δεν ηταν αυτα που ηθελα εγω...
τι να κανουμε...
καπως ετσι τελειωνουν τα πραγματα.. τελικα πρεπει παντα καποιος αλλος να μας δινει να καταλαβαινουμε τι κανουμε κ τι ειναι σωστο..τοσο πολυ τυφλωνομαστε απο τους ανθρωπους που αγαπαμε??
γιατι παντα οι ανθρωποι να μην εκτιμουν οσα τους δινεις και αμεσως να σκεφτονται την εκμεταλλευση??
:) το ιδιο ευχομαι κ εγω...
δεν ειναι οτι δεν εκτιμα οσα δινεις
δεν ειναι οτι σκεφτεται την εκμεταλλευση
απλα εχει μαθει σε σχεσεις που ολα του τα δινουν μαλλον και το θεωρει φυσικο
αλλα και συ ειχες μαθει σε σχεσεις που ολα σου τα παιρνουν και το θεωρουσες φυσικο
αλλα μαλλον κατεληξες οτι δεν το θεωρεις πια και τοσο φυσικο
μεσα απο μια κουβεντουλα
καλο ηταν αυτο:)
τελικα ναι ηταν πολυ καλο και δεν το ειχα κανει παλι..
να πω παλι ευχαριστω... νιωθω πολυ καλυτερα...
ανακουφιστικο οταν καποια πραγματα
γινονται πιο ξεκαθαρα στο μυαλο μας