Originally Posted by
rainbow96
Γεια σου! Δεν διάβασα όλα τα μηνύματα οπότε σόρρυ αν κάτι έχει ήδη αναφερθεί. Καταρχάς αναφέρεις για τα τελευταία δύο χρόνια ότι νιώθεις χάλια.. Δηλαδή από τα 14? Ή μήπως συνέπεσε και λιγο η πτώση της ψυχολογίας σου με την έναρξη της καραντίνας? Είναι πολύ λογικό αυτήν την περίοδο να νιώθεις πεσμένη και ανήμπορη. Ολο αυτο το αίσθημα περιορισμού μας πνίγει όλους . Πχ και ένα χόμπι να θες να ξεκινήσεις τώρα είναι πιο δύσκολο. Σχετικά με τα μαθήματα, μην πολυτρελαίνεσαι να γράφεις βαθμάρες, δηλαδή μην επικεντρώνεσαι υπερβολικά σ αυτό. Γιατι είπες οτι ειχες 19,6 άρα ήσουν πολυ επιμελης, εως τελειομανής θα έλεγα. Και εγω τα ίδια ήμουν, μαθήτρια του 20. Αλλά προφανώς δεν είναι μονο οι καλοί βαθμοί που μας κάνουν χαρούμενους σ αυτην τη ζωη, ειδικά όταν δεν σχετίζονται με κάποιο στόχο. Έχεις σκεφτεί να πας σε κάποιον σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού, να σε βοηθήσει να βρεις ποια ειναι η κλίση σου? Να βρεις κάτι που να σου αρέσει λίγο παραπανω απο τα αλλα. To 1.59 πραγματικά γιατι να σε ενοχλει? Υπάρχουν και αγόρια με ανάλογο ύψος και γενικά κάποια αγόρια προτιμούν τις λιγότερο ψηλες κοπέλες. Δεν ξέρω αν θα σε ενδιέφερε αλλα εμένα μ αρεσει πολύ ο χορός που συνδυάζει την κινηση με τη μουσική και με βοήθησε πολυ στο θέμα της αυτοπεποίθησης, ! Μπορείς να το δοκιμάσεις μετά την καραντινα. Πάντως επειδη λες ότι αυτοτραυματίζεσαι και αυτό ειναι σοβαρο, μην το κρατάς κρυφο από τους γονείς σου και καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε έναν ειδικό γι αυτο το θέμα. Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο. Α και κάτι ακόμα. Μην σκέφτεσαι απο τώρα το ενδεχόμενο της ανεργίας. Ψάξε καταρχας τι θα σου άρεζε να κάνεις που αυτο είναι το βασικό γιατι είσαι μικρή και έχεις περιθώριο να σκεφτείς.. Και σε τελική ανάλυση δουλειές υπάρχουν και στο εξωτερικό αν εδω δε βρίσκεις με τίποτα.