Originally Posted by
Remedy
το δεν σε γεμιζει και δεν το θελεις, μηπως το λες με την λογικη σου και οχι με την επιθυμια σου; διοτι αν δεν ειχες πλεον τετοια επιθυμια, δεν θα το σκεφτοσουν, δεν θα το επεδιωκες, εστω οσο το επεδιωξες, και μαλιστα με εναν ανθρωπο που μαλλον τελικα δεν σκεφτοταν κατι τετοιο.
εννοω, το επεδιωξες με αυτον τον ψιλοασχετο. αν δεν ηταν ασχετος, αν σε προκαλουσε εκεινος, τι θα εκανες αραγε;
το να ψαχνεις ανδρες, διαδυκτιακα η οπου αλλου, ειναι μια πραξη συνειδητοποιημενη.
εγω μιλω για επιθυμια. και η επιθυμια υπαρχει. δεν φευγει επειδη αποφασισες για παραδειγμα οτι σε βλαπτει κοινωνικα μια τετοια προτιμηση...
οσο για την συζυγο, πως το αφησες πισω σου, οταν με την πρωτη αφορμη και μαλιστα ισως και παρεξηγημενη αφορμη, η σκεψη σου ηταν να βρεις εναν τροπο να το πεισεις να το προχωρησετε σε περιπτυξεις;;; αν ηταν ο αλλος διαθεσιμος και προθυμος, δεν θα το ειχες κανει ηδη; δεν ειναι απατη αυτο; η για σενα, απατη ειναι μονο η διεισδυση;
εγω, δεν το θεωρω δικο σου που δεν την αφορα τον σεξουαλικο σου προσανατολισμο.
ξερω γυναικα που δεν θα την πειραζε καθολου και μαλιστα επεδιωκε σχεσεις με γκει και ξερω πολλες γυναικες που θα τις ξενερωνε η σκεψη και δεν θα ηθελαν σχεση με γκει/μπαι. δενε χει δικαιωμα να αποφασισει;
γυναικα, ειμαι. και δεν ειπα οτι ειναι το πρωτο πραγμα που λες. προφανως και οχι. αλλα σιγουρα, δεν το κρυβεις οταν η σχεση ειναι μακροχρονια και παει για γαμο...
μιλας για "καταλοιπα". νομιζω οτι πιστευεις οτι οι σεξουαλικες προτιμησεις αλλαζουν αν το απρεις αποφαση... δεν ειναι ετσι. μπορεις να τις καταπιεσεις, αλλα δεν μπορεις να τις αλλαξεις. ειναι μερος της προσωπικοτητας σου (του καθενα).
εσυ λες οτι το αφηνεις πισω σου, αλλα απο την προσφατη εμπειρια σου, φαινεται οτι μαλλον το βρισκεις μπροστα σου...