Το ριάλιτι εννοώ. Είναι τόσο cringe που ούτε προτεινόμενο διλεπτο βίντεο στο γιουτιουμπ δεν μπορούσα να δω.
Το ριάλιτι εννοώ. Είναι τόσο cringe που ούτε προτεινόμενο διλεπτο βίντεο στο γιουτιουμπ δεν μπορούσα να δω.
Δεν νομίζω να δουλεύουν. Ίσως η άλλη να προσποιείται για κανένα μήνα. Αλλά συγγνώμη αν μπαίνουν τα χρήματα στην μέση ακόμα και για μια γνωριμία ή έναν καφέ, τότε άστα να πάνε. Αν θες να δεις αν δουλεύουν, πήγαινε δημιούργησε προφίλ εκεί και γίνε το κοινωνικό μας πείραμα. [emoji14]
Χαχα, εγώ δεν ενδιαφέρομαι. [emoji14] Εσύ το έχεις απορία στις δύο το βράδυ. Χοχο.
Ε αφού τώρα το έφερε σαν θέμα ο Ανδρέας86. Επίσης, πάντα είχα απορία αν αυτές οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε καπώ πιο ιδιαίτερους τομείς, κόβουν αποδείξεις και τέτοια.
απλά πάντα θεωρούσα πως οι ιστοσελίδες γνωριμιών είναι λίγο χαμένος χρόνος. Βέβαια τώρα με τις καραντίνες για πολλούς και όχι αδίκως είναι κ μόνος τρόπος να γνωρίσουν κάποιον η καποια
Κομμάντο της εφορίας θες να γίνεις; Χμμμμ. Εεε κάτι θα κόβουν, αλλιώς πως θα έχουν ασφάλιση και οι ίδιοι;
Ίσως είναι ξένοι οι servers των σάιτ αυτών και δεν δηλώνουν όντως κάτι..τώρα το σκέφτηκα.
Να χρησιμοποιούν paypal ίσως; Ας μας πει κάποιος που έκανε τραπεζική κατάθεση. [emoji14]
θα πληρωνονται σε bitcοins...
Έχω σχέση 2 μήνες τώρα με κοπέλα από tinder, Μια χαρα τα πάμε, τίποτε το διαφορετικό από έξω. Απλά δεν είναι τύπου μοντέλο, σε αυτές ούτε καν like δεν έκανα.