Originally posted by Arsi
Quote:
Originally posted by vince
Η κοινωνική ηθική θέλει άτομα μηχανές, ανέκφραστους και χωρίς πάθη. Γνωρίζω πως κάποτε τα πάθη μου και η ευαισθησία μου με πήγαν κάτω και η ανάβαση δεν ήταν καθόλου εύκολη...
Τα άτομα μηχανές το έχουμε δει πόσο πλησίασαν την ευτυχία ή τη δυστυχία...καλυμμένη με φρου φρου κ αρώματα....
Ανέκφραστος(άτομο μηχανή) κ χωρίς πάθη,συναισθήματα γιατί να ζήσει κάποιος?Για να συγκεντρώσει υλικά αγαθά που δε θα μπορούν να του προσφέρουν τπτ?Γιατί το χρήμα έχει αξία μόνο σαν μέσο ελευθερίας.Όσο μακρινό ταξίδι π.χ. κ αν έχει τη δυνατότητα να κάνει κάποιος αν είναι μηχανή,είναι σα να μην το έκανε.Άσε που ούτος ή άλλος μηχανές δε μπορούμε να γίνουμε.
Ή απλά για να επιβιώσει κερδίζοντας σε ένα παιχνίδι χωρίς καμιά ουσία.
Vince μπορεί η ευαισθησία κ τα πάθη να σε ρίξαν όπως λες αλλά αυτά είναι που σε κάνουν αυτό που είσαι.Θα άλλαζες τον εαυτό σου σε ένα άτομο μηχανή?
Επίσης αυτά είναι που σε κάναν να νιώσεις κ να δεις ομορφιές που αλλιώς δε θα έβλεπες.
Η ευαισθησία για μένα είναι πολύ μεγάλο χάρισμα αν μάθουμε να το διαχειριζόμαστε.Δεν θα την άλλαζα με τίποτα άλλο.\'Εχω νιώσει πολύ άσχημα αλλά κ πανέμορφα κοιτάζοντας απλά τον ήλιο.