Originally Posted by
Alice93
Καλημερα και ευχαριστω παρα πολυ και παλι για τα μηνυματα σας!!!
Πράγματι, τίποτα δεν διαλύεται απο την μια στιγμη στην αλλη, η δουλεια ειναι εσωτερικη και γινεται καιρο και οταν βλεπεις οτι δεν υπαρχει εδαφος ή κατι δεν τσουλαει πρεπει να παρεις μια αποφαση! Ακριβως το ιδιο συμβαινει και με τις ερωτικες σχεσεις, μενουμε πολλες φορες απο συνηθεια και ασφαλεια γιατι φοβομαστε ο καθενας κατι διαφορετικο! Ομως μας αξιζει στην ζωη να εχουμε και να διεκδικουμε το καλυτερο! Γιατι ειναι η μονη λυση για να γινουμε ευτυχισμενοι!
Ειλικρινα δεν ξερω πως θα χειριστω το θεμα, σιγουρα οσο διαρκει η καραντινα δεν θα αλλαξει τιποτα, οι χρονοι ειναι πολυ περιορισμενοι και για τις δυο επομενως θα πρεπει σιγουρα να περιμενω οταν θα ειμαστε κανονικα πως θα κυλαει αυτη η σχεση! Και σαφως ουτε εμενα με ενδιαφερει ενα τηλεφωνο ολη την ωρα, προσωπικα το βαριεμαι κιολας και δεν το θεωρω υγιες. Ομως το νοιαξιμο για καποιους ανθρωπους και το μνμ κοιτα εγινε αυτο θελω να το μοιραστω μαζι σου να το ξερεις και να χαρεις με την χαρα μου και οχι να περιμενεις ποτε θα βρεθουμε και να της λες ποσα επεισοδια εχω χασει απο την ζωη σου και εκεινη να λεει καλε στο χα πει και εχω γενικα πολλα νεα να σου πω!!Αυτα τα νεα, με καποιον τα μοιραζεται ετσι δεν ειναι? Αφου λοιπον δεν σκεφτεται εμενα και αμεσως της βγαινει να το επικοινωνησει με καποιον αλλον σημαινει πολλα και για την ιδια. Απλα επειδη δεν ειναι βαθυς ανθρωπος, ειναι πολυ επιφανειακος και την ενδιαφερει η καλοπεραση και οποιος της το χαλαει αυτο τον διωχνει, δεν παλευει δλδ για τις ανθρωπινες σχεσεις, φερεται ετσι!