Νιώθω πολύ όμορφα που με ακούτε, με βοηθάτε, μοιραζεστε πράγματα και εμπειρίες. Δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση. Τελικά οι ανθρωποι δε χάθηκαν, ας το πάρουμε είδηση.
Printable View
Νιώθω πολύ όμορφα που με ακούτε, με βοηθάτε, μοιραζεστε πράγματα και εμπειρίες. Δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση. Τελικά οι ανθρωποι δε χάθηκαν, ας το πάρουμε είδηση.
Σ\'ευχαριστώ weird μου για την γόνιμη απάντησή σου.
Μμμ, να την επεξεργαστώ!:)
Del μου κι εγώ νιώθω μεγάλη ανακούφιση όταν συναντώ ανθρώπους να με νιώθουν. Ο πόνος όταν μοιράζεται λιγοστεύει και η χαρά διπλασιάζεται:)
και γω να σε ευχαριστησω del
που ειχες το θαρρος να μοιραστεις τις σκεψεις σου!
μας αγγιξαν οπως βλεπεις.
και ειδικα εμενα.
λεω θαρρος γιατι θελει θαρρος εστω και ανωνυμα που γινεται...
σου ευχομαι να βρισκεις το δρομο σου
το δικο σου χαμογελο
και τη δικη σου φωνη
χαμενη κατω απο τοσες αλλες.
και σε μενα το ευχομαι...if you don t mind :-)
Η καλύτερη ευχή είναι αυτή researcher!Quote:
Originally posted by researcher
το δικο σου χαμογελο
και τη δικη σου φωνη
Θα την υιοθετήσω προσωπικά ως γενέθλια ευχή των 30
αν και είναι λίγο πλέον ετεροχρονισμένη για μένα μόνο τυπικά αλλά όχι ουσιαστικά:)))
με χαροποιεις!Quote:
Originally posted by anwnimi
Η καλύτερη ευχή είναι αυτή researcher!Quote:
το δικο σου χαμογελο
και τη δικη σου φωνη
Θα την υιοθετήσω προσωπικά ως γενέθλια ευχή των 30
αν και είναι λίγο πλέον ετεροχρονισμένη για μένα μόνο τυπικά αλλά όχι ουσιαστικά:)))
στο ευχομαι και σε σενα τοτε!
και στην τριανταχρονη μεσα σου που ψαχνει κι αυτη ουσιαστικα τη φωνη της και το χαμογελο της...
και στην σημερινη anwnimi...
και σε μενα...one more time...
Από την πλευρά μου θυμάμαι ότι εκεί γύρω στα 30 βίωσα μια \'ξαφνική\' αλλαγή στον τρόπο σκέψης μου και ομολογώ ότι δεν το περίμενα ούτε το φανταζόμουν. Οι άλλοι ανέκαθεν με θεωρούσαν \'πιο ώριμη\' από την ηλικία μου και έτσι ένιωθα κι εγώ σε σύγκριση με τους συνομήλικους, αλλά το τι πραγματικά σημαίνει \'ωρίμασα\' το ένιωσα εκεί γύρω στα 30...ίσως είχε να κάνει με αυτά που έγραψε και η researcher....
Το παραθετω ετσι απλα χωρις να το σχολιασω γιατι και εγω ενιωσα αναλογαQuote:
Originally posted by marina38
Από την πλευρά μου θυμάμαι ότι εκεί γύρω στα 30 βίωσα μια \'ξαφνική\' αλλαγή στον τρόπο σκέψης μου και ομολογώ ότι δεν το περίμενα ούτε το φανταζόμουν.
Σε σχεση με ποια ακριβως λες που εγραψα marina38 ?
Και με ποια εννοια εννοεις ωριμασες?
Εαν θελεις λες φυσικα...
Σε σχέση με αυτά...ναι θα μπορούσα να πω ότι εν μέρει έτσι ένιωσα, ότι αυτά τα βρήκα. Να το πω επίσης πιο κατασταλαγμένη, πιο απελευθερωμένη, πιο βέβαιη για το ποιος είναι ο \'εαυτός\' μου, πιο ήρεμη επίσης? Όλα σωστά είναι, αλλά η φράση που μέσα μου το περιγράφει με μεγαλύτερη ακρίβεια είναι κάτι που άκουγα μικρή \'όταν θα πήξει το μυαλό σου...\'. Ε, τότε ένιωσα ότι \'έπηξε\', όλα τα συστατικά ήταν εκεί από πριν, αλλά κάτι έγινε και \'έδεσε\' η κρέμα! :)Quote:
το δικο σου χαμογελο
και τη δικη σου φωνη
επηξε το μυαλο σου...φραση που την ξερω.Quote:
Σε σχέση με αυτά...ναι θα μπορούσα να πω ότι εν μέρει έτσι ένιωσα, ότι αυτά τα βρήκα. Να το πω επίσης πιο κατασταλαγμένη, πιο απελευθερωμένη, πιο βέβαιη για το ποιος είναι ο \'εαυτός\' μου, πιο ήρεμη επίσης? Όλα σωστά είναι, αλλά η φράση που μέσα μου το περιγράφει με μεγαλύτερη ακρίβεια είναι κάτι που άκουγα μικρή \'όταν θα πήξει το μυαλό σου...\'. Ε, τότε ένιωσα ότι \'έπηξε\', όλα τα συστατικά ήταν εκεί από πριν, αλλά κάτι έγινε και \'έδεσε\' η κρέμα! :)Quote:
το δικο σου χαμογελο
και τη δικη σου φωνη
ολα αυτα στην ηλικια των τριαντα?
ανυπομονω!
χαχα...ε, στο περίπου, το θυμάμαι σαν ορόσημο, αλλά δεν θυμάμαι αν συνέπεσε με τη γενέθλια ημέρα των 30! Μπορεί να ήταν και στα 29, μπορεί και στα 32 :)
εστω!:PQuote:
χαχα...ε, στο περίπου, το θυμάμαι σαν ορόσημο, αλλά δεν θυμάμαι αν συνέπεσε με τη γενέθλια ημέρα των 30! Μπορεί να ήταν και στα 29, μπορεί και στα 32 :)
Αν είναι να \'ρθει θε να \'ρθει αλλιώς θα προσπεράσει! :)
Αυτός είναι κύριος λόγος που στα τριάντα με έπιασε κρίση ηλικίας.Γιατί πάντα άκουγα αυτή τη φράση που λέτε ¨να πήξει το μυαλό μου¨και πίστευα πως μέχρι τα τριάντα μου θα την έχω βρεί. Προσπαθώ να σκεφτώ αισιόδοξα με όσα γράφετε, να μείνω με τον εαυτό μου να σκεφτώ. Ανακαλύπτω πως η ηρεμία στη ζωή μας είναι το παν.Υπήρξα πολύ παρορμητική. Και ανυπόμονη.Τώρα νομίζω πως μπορώ να περιμένω για πράγματα που θέλω να κάνω στη ζωή μου. Μόνο που ώρες ώρες με πιάνει το άγχος μήπως δεν πρόλαβα. Είναι και αυτή η ερώτηση κάθε φορά που περνάω συνέντευξη για δουλειά: \"παντρεμένη? παιδια?\" και λέω κοίτα τι εντύπωση αφήνω. Δεν έχω καταφέρει κάτι ουσιατσικό. Κι άλλες πάλι φορές σκέφτομαι τις κουβέντες σας και ηρεμώ. Λέω όλα θα γίνουν.Λέω θα βρω τον δρόμο μου, το δικό μου χαμόγελο , τη δική μου φωνή. Δεν θα έβρισκα καλύτερε λέξεις researcher.Είναι ακριβώς όπως τα είπες.
Λέω θα βρω τον δρόμο μου, το δικό μου χαμόγελο , τη δική μου φωνή.
τοσο απλα πραγματα...τοσο απλα...
και ταυτοχρονα τοοοοοοοοοσο ουσιαστικα...
κυριως οταν λειπουν...
η ειναι καπου κρυμμενα...καταχωνιασμενα...
γιατιιιιιιι?
υποτιθεται οτι δεν ΄΄πρεπει΄΄ να ρωταω γιατι αλλα εγω ρωταω.γιατιιιιιιιι?
γιατι καταχωνιαστηκαν?
και σε μενα εννοειται το ρωταω μη σκας....:-)